fcb.portal.reset.password

Els jugadors del Barça Alusport, en autocar a Riga. Foto: FCB.

Després de guanyar-se clarament el bitllet per estar entre els 16 millor d'Europa, el Barça Alusport ha tornat aquest dilluns de Riga. Ho ha fet amb la satisfacció evident de la seva classificació i també amb el cansament propi de cinc dies exigents. El capità blaugrana, Javi Rodríguez, ha reconegut que l'equip estava satisfet amb els resultats aconseguits: "Sabíem que els rivals no eren molt forts, però hem fet tres bons partits, concentrats, i el millor exemple d'això és que en dos d'aquests partits hem pogut deixar la porteria a zero".

El capità blaugrana, autor de quatre gols en aquesta primera fase, assegura que "tot l'equip estava molt il·lusionat" i que jugar la màxima competició europea és quelcom diferent: "Jugar-la amb el Barça és una altra dimensió". També ha reconegut que no esperava jugar la UEFA Futsal Cup amb el Barça: "Sincerament era impensable; des que vaig fitxar pel Club la secció ha anat creixent a poc a poc i no esperava arribar a temps. Ser aquí de nou és un somni".

"Si ens creiem els favorits no arribarem enlloc"

Javi Rodríguez, que va disputar aquest torneig vestint la samarreta del Playas de Castelló, té molt clar què aconsella als que el juguen per primera vegada: "Que la gaudeixin al màxim, que no sé sap mai quan la podrem tornar a jugar". El seu cas és ben representatiu: "Jo he tingut la sort i el privilegi de guanyar-lo tres cops i fa ni més ni menys que 10 anys que no la disputava". El camí és clar, seguir pas a pas: "Si ens creiem favorits no arribarem enlloc", assenyala.

Finalment, el capità blaugrana ha reconegut que l'expectació generada pel Barça ha estat força gran a Letònia. "És espectacular. Vagis on vagis el Club té repercussió, veus gent amb la samarreta i el seu suport és gratificant".

Contra el Saragossa, dissabte a les 20 h

El proper compromís del Barça Alusport es disputarà finalment aquest dissabte a les vuit del vespre al Palau Blaugrana, quan l'equip de Carmona rebrà la visita de l'Umacon Saragossa.

Tornar a dalt