fcb.portal.reset.password

Igor, en ple reportatge. Fotos: Àlex Caparrós - FCB.

Igor, en ple reportatge. Fotos: Àlex Caparrós - FCB.

Igor, en ple reportatge. Fotos: Àlex Caparrós - FCB.

L'hem vist ballar al vestidor, l'hem sentit cantar a l'autocar de l'equip i l'hem vist sempre envoltat de samba. És evident, per tant, que la música és una part important de la vida del jugador del Barça Alusport Igor Rafael Lima da Souza. "La samba m'encanta, crec que és a la sang dels brasilers i que combina perfectament l'alegria de la música amb la màgia del futbol sala", assegura el jugador blaugrana.

El de Fortaleza (Brasil) és un jugador diferent, un talent pur al qual només frenen les lesions. Però ell no perd el somriure. Tornarà per fer gols i ajudar l'equip. "Fa quatre setmanes que estic lesionat i és dur veure com els companys estan competint, però he de tenir paciència, treballar fort i trobar el punt per evitar que torni a passar. Tinc moltes ganes d'ajudar els companys en tot el que pugui".

Aquesta tarda, al programa 'ADN Seccions' de Barça TV el veurem parlant de música. Acompanyat per bons amics, els membres del grup brasiler 'Art Nossa', Igor ens descobrirà quines són les cançons que més sonen al vestidor del Barça Alusport.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();