fcb.portal.reset.password

Els jugadors del Barça Alusport amb el seu carnet 'Amics del futbol sala'. Foto: Àlex Caparrós - FCB.

Els jugadors de Marc Carmona saben que el suport del seu públic és decisiu en un esport com el futbol sala i aquest matí, abans de l'entrenament, han passat per l'Oficina d'Atenció al Barcelonista (OAB) per donar suport a la nova campanya d'abonaments a les seccions del Palau, que permet abonar-se de formar individual a cada esport, sense la necessitat de ser soci i a un preu molt atractiu.

"El seu suport és fonamental"

"Gràcies a ells vam aconseguir grans èxits la temporada passada i tenim clar que sense ells serà impossible repetir-ho", assegura Jordi Torras, un dels pesos pesats de l'equip, que no ha dubtat a animar la gent. "Només cal que vinguin a veure un partit de futbol sala i s'enganxaran. Ens espera una temporada apassionant i el suport del públic serà clau", explica el de Sant Vicenç dels Horts, que recorda especialment un partit: "El cinquè de la final de la temporada passada contra el Caja Segovia; mai no havia vist el Palau d'aquella manera, va ser espectacular i ens va ajudar a guanyar".

Tots els jugadors de l'equip, acompanyats pel tècnic Marc Carmona i el segon entrenador, Albert Canillas, s'han fet el seu carnet, que els permet gaudir d'un seient fixe assegurat per a tots els partits de la temporada al Palau.

Fes-te Amic del futbol sala

Els socis del FC Barcelona tenen entrada gratuïta a tots els partits de futbol sala al Palau, però si són autèntics fans d'aquest esport i volen gaudir del mateix seient tota la temporada, estalviar-se les cues a taquilles i tenir el seient garantit sigui quin sigui el partit, poden ser abonats per només 60 €. Els socis ja abonats al bàsquet gaudeixen d'un 25% de descompte addicional en l'abonament (45 €). Els aficionats al futbol sala que no siguin socis poden abonar-se per un preu de 70 €. Les inscripcions es poden fer de forma presencial a l'OAB.

Tornar a dalt