fcb.portal.reset.password

Cristian, envoltat de mitjans informatius. Foto: Àlex Caparrós-FCB

La disputa de la UEFA Futsal Cup, al Palau Blaugrana dijous, divendres i diumenge, s'està convertint en un dels centres d'atenció dels mitjans de comunicació. Dimarts al migdia s'ha pogut comprovar al Palau Blaugrana.

Activitats amb la premsa

Dimarts, després de l'entrenament matinal, era el dia en què els jugadors del FC Barcelona Alusport tenien designat per atendre els mitjans informatius com a prèvia de la disputa de la UEFA Futsal Cup.

La part final de l'entrenament ha estat oberta als mitjans gràfics que han pogut prendre les imatges de les evolucions dels homes de Marc Carmona. Un cop finalitzada la sessió d'entrenament els jugadors han tingut temps per atendre la premsa.

Atenció per a tothom

La totalitat de la plantilla del FC Barcelona Alusport ha estat a disposició de la premsa per explicar les seves sensacions prèvies a la disputa de la UEFA Futsal Cup.

El capità Javi Rodríguez, Jordi Torras i Cristian han estat alguns dels jugadors més demanats per la premsa. Els brasilers Saad o Fernandão també han estat dels jugadors més sol·licitats.

Dimecres, l’hora dels entrenadors

Dimecres a les 16.30 h serà el moment de conèixer les impressions dels entrenadors del FC Barcelona, Era-Pack Chrudim i Araz de cara a la ronda Elit de la màxima competició europea.

A la sala de premsa del Palau, els entrenadors compareixeran en roda de premsa, hores abans de l'inici de la fase que dóna accés a la Final a Quatre de la competició.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();