fcb.portal.reset.password

Ari Santos, al vagó número 5 de l'Alvia (Foto: Carles Cascante-FCB)

Torras, content al tren (Foto: Carles Cascante-FCB)

Somriures, bromes i bon humor és el que ha respirat el viatge de l'expedició del Barça Alusport cap a Logronyo, ciutat on es disputa la Copa d'Espanya de futbol sala.

Atenció als mitjans, entrenament, dinar i viatge

El primer que han fet els jugadors del Barça Alusport aquest matí ha estat atendre la premsa de Barcelona desplaçada fins al Palau Blaugrana. Per espai d'un quart d'hora, els nombrosos mitjans que han anat a les instal·lacions barcelonistes han pogut preguntar tot allò que han volgut referent la Copa d'Espanya que, des d'aquest dijous es disputarà a Logronyo.

Un quart d'hora més tard ha estat el torn del tècnic Marc Carmona. L'entrenador barcelonista ha ofert una roda de premsa en què també ha analitzat aquesta atractiva competició que comença aquest dijous i les opcions, tant del seu equip com de la resta de conjunts que hi participen.

Superades les 12.00 hores, la premsa gràfica i les televisions que així ho han volgut han agafat imatges dels primers deu minuts del darrer entrenament del Barça abans de viatjar. Després de l'entrenament, cos tècnic, 'staff' i jugadors han fet un mos a la Pista de Gel del FC Barcelona i a les 14.45 h han sortit de l'esplanada del Camp Nou rumb a Sants.

Cartes, migdiades i converses interessants

El vagó número 5 de l'Alvia que han agafat els jugadors barcelonistes ha estat ocupat per complet. Ràpidament, uns han pres la iniciativa de jugar a cartes, d'altres de treure l'Ipad i veure alguna pel·lícula i fins i tot n'hi ha hagut alguns que han aprofitat el trajecte per fer una bona becaina. El cos tècnic també ha aprofitat el trajecte per xerrar sobre aspectes dels propers dies.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();