fcb.portal.reset.password

Javi Rodríguez al Palacio de los Deportes de la Comunidad de Múrcia / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

Carmona atenent els mitjans catalans desplaçats a Múrcia / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

Imatge de l'entrenament / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

El Barça Alusport ha fet la seva darrera sessió d’entrenament de la temporada a l’interior del calorós pavelló del Palacio de los Deportes de Múrcia. Ha estat una sessió especial, la darrera del capità Javi Rodríguez amb els seus companys. L’encara ‘7’ blaugrana està convençut que marxarà del Barça “aixecant aquesta Lliga”. Per la seva banda, el tècnic Marc Carmona valora molt positivament el darrer partit malgrat la derrota “l’equip va fer un bon partit”.

A continuació us detallem el més destacat de les rodes de premsa de Marc Carmona i Javi Rodríguez:

Marc Carmona

“Ja ho vam viure l’any passat, no és nou per nosaltres jugar-nos la Lliga en el cinquè i definitiu partit. La diferència ara, però, és que és lluny del Palau.”

“No crec que l’equip perdés pel factor pista. Hem de millorar alguns detalls que són els que crec que ens costen el partit. En general, però, estic content del partit que va fer l’equip ahir., Només cal evitar que es repeteixin certs errors. Crec que dels cinc gols tres els podem evitar i ens hem de centrar en això.”

Javi Rodríguez

“És injust que després de l’excel·lent temporada que hem fet tots dos equips ens ho haguem de jugar tot a un partit de 40 minuts. Però hi ha moltes ganes de fer-ho bé i crec que acabarem aixecant aquesta Lliga.”

“No passa res per haver perdut el quart partit. El que està clar és que ells son un gran equip i, malgrat que no van estar al seu nivell a la Copa d’Espanya i a la del Rei, han fet una temporada molt bona a la Lliga.”

“Arribo al final del camí amb el Barça i vull marxar amb una Lliga. Per mi és com un partit més però el meu cicle amb aquest equip haurà acabat. Ja estic mentalitzat. Vull guanyar aquesta Lliga.”

Tornar a dalt