fcb.portal.reset.password

Marc Carmona i Tino Pérez han comparegut davant de la premsa aquest dissabte / FOTO: uefa.com

Javier Bordas, directiu responsable de la secció de Futbol Sala, amb l’Alcalde de Lleida Angel Ros / FOTO: Herminia Sirvent

Marc Carmona i Tino Pérez han comparegut davant de la premsa aquest dissabte / FOTO: uefa.com

Tot està a punt per a la final de la UEFA Futsal Cup que enfrontarà diumenge, a les 19.30h, el FC Barcelona contra el Dinamo de Moscou. Els tècnics dels dos conjunts, Marc Carmona i Tino Pérez, han parlat sobre què esperen de la final en la roda de premsa que ha tingut lloc aquest dissabte a les 12h. Els blaugranes disputaran un dels partits més importants de la història del Barça d’handbol, tal com ha reconegut Carmona: “És el partit més important i il·lusionant per a tots, per a nosaltres i per a l’afició”.

“Som justos vencedors de les semifinals i justos finalistes”

La compareixença s’ha celebrat en un ambient distès, amb una quinzena de periodistes. Els dos entrenadors s’han elogiat mútuament, i han parlat de l’actuació del seu rival a les semifinals. Marc Carmona ha explicat que els jugadors del Dinamo de Moscou “han estat superiors en tot moment, han portat bé el partit i han tingut millors possessions i millors arribades”, i ha afegit que, veient el xoc, “hem pogut veure el que ens espera per a diumenge”. Tino Pérez també ha alabat el joc del Barça Alusport contra l'Sporting Clube de Portugal. “Tots hem vist l’actuació i coincidim. Ha estat molt superior de principi a fi, ha estat ambiciós i ha tingut el merescut premi”, ha destacat el tècnic, i ha ressaltat que “només hi ha hagut un color durant tot el partit, el blaugrana”.

Tant Carmona com Pérez esperen una final molt ajustada, on “el detall individual obrirà el marcador”, ha assenyalat Tino. El tècnic del FC Barcelona ha explicat que “el rival serà superior, tant col·lectivament com individualment, així que estic segur que diumenge serà més difícil, més exigent, i haurem d’intentar estar millor que divendres”.

Sense baixes

Marc Carmona podrà comptar amb la totalitat de la plantilla, tot i que ha destacat que “Fernandao està amb pinces”. Per la seva banda, Tino Pérez tampoc tindrà grans diferències respecte a divendres. Pel que fa als espectadors, l’entrenador barcelonista espera que l’afició “ens ajudi en els moments difícils, que segur que n'hi hauran”. El tècnic del Dinamo de Moscou també confia en els seus espectadors, tot i la llunyania: “Tenim molt públic, tot i ser de Rússia, i ens sentim emparats”.

Dinar de directius

Els jugadors del Barça Alusport han tingut lliure el matí fins a les 14h, moment en què dinaran. A la tarda s'entrenaran al Pavelló de Barris Nord de 19h a 20h. D'altra banda, a les 14h també tindrà lloc el dinar oficial de la competició a la Seu Vella. En representació del FC Barcelona hi assistirà Javier Bordas, directiu de l’Àrea Esportiva (futbol sala) i responsable de l'LFP i l'RFEF.

Tornar a dalt