fcb.portal.reset.password

Imatges del passeig d'aquest matí a Logronyo (foto: FCB)

Saad i companyia, aquest matí pels carrers de Logronyo (Foto: FCB)

Els jugadors del FC Barcelona Alusport gaudeixen d'una jornada en què els tractaments de recuperació, les passejades i el carregar piles en general han estat la tònica dominant d'aquest jornada de divendres sense partit de Copa d'Espanya.

Esmorzar lliure i passejada al migdia

Mentre el cos tècnic i l''staff' estava citat a les 10.00 hores per esmorzar, els jugadors –com ja se'ls va avisar la nit anterior- tenien temps lliure. Qui ha volgut ha baixat per fer un mos, mentre que d'altres han preferit seguir entre els llençols per guarir-se les 'ferides de guerra' del primer partit davant del Caja Segovia.

A dos quarts d'una, però, ha estat el moment en que tots plegats s'han reunit al 'hall' de l'hotel. Ha estat llavors quan han començat a passejar pels carrers de Logronyo. Evidentment, cal destacar que els jugadors i cos tècnic barcelonista no han passat desapercebuts entre el gruix de la població de la capital de La Rioja.

Dinar i quarts de final del divendres

A les 14.00 hores ha arribat el moment de dinar. L'àpat ha consistit, com sempre, en amanides variades, arròs, peix i carn, acompanyat de postres a base de làctics, fruita, flams i natilles. Un cop acabat el dinar, als jugadors se'ls ha comunicat que, a partir de les 18.15h, l'autocar del club serà a la porta de l'hotel per qui vulgui presenciar el tercer partit dels quarts de final d'aquesta Copa d'Espanya entre el Lobelle Santiago i el Carnicer Torrejón. El sopar serà a les 21.00 hores.

Entrevistes i fotografies marquen la jornada

A banda de les activitats que ha fet l'equip aquest divendres, i a més de descansar i carregar piles, els jugadors han estat protagonistes en diversos mitjans. Entrevistes telefòniques, fotografies al mateix hotel i alguna altra entrevista de presencial han marcat les hores en què els jugadors s'han deixat veure per les instal·lacions del cèntric hotel de Logronyo on estan allotjats.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();