fcb.portal.reset.password

FCB Alusport - ElPozo, al Palau / FOTO: ARXIU FCB

Aquest divendres, el Barça Alusport disputa al Palau Blaugrana el segon partit de la sèrie final del play-off pel títol de Lliga. Després d’haver arrencat aquesta fase final de la competició amb una victòria a la pista d’ElPozo Múrcia (3-5), ara l’equip de Marc Carmona té a les seves mans l’oportunitat de quedar-se a una única victòria de revalidar el títol. Per assolir aquest objectiu, la plantilla necessita sentir com mai el suport del públic del Palau Blaugrana.

L’equip de futbol sala del FC Barcelona està posant tots els seus esforços per intentar concloure una temporada que, amb la consecució de la Copa d’Espanya, la UEFA Futsal Cup i la Copa del Rei, ja és de per si brillant, i que encara ho seria més si revalidés un títol de la importància de la competició de la regularitat.

Entrada gratuïta per als socis

Recordem a tots aquells socis i aficionats del conjunt dirigit per Marc Carmona que no es vulguin perdre aquest partit davant ElPozo Múrcia d’aquest divendres 15 de juny, que les entrades seran gratuïtes tant per als socis com per als menors de 14 anys. Per a la resta del públic, el preu de les entrades serà de 15 euros.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++FCB Alusport - ElPozo Múrcia::https://entrades.fcbarcelona.cat/Ticketing/gestionURL?bean=estadoCompra&accion=iniciarCompra&aforo=&idCompeticion=5008&jornada=62&lang=ca::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();