fcb.portal.reset.password

FOTO: ARXIU FCB

Dissabte vinent, el Barça Alusport disputa al Palau Blaugrana el segon partit de la sèrie dels quarts de final del play-off pel títol de Lliga. Després d’haver arrencat aquesta fase final de la competició amb una victòria a la pista del Carnicer Torrejón (1-2), ara l’equip de Marc Carmona té a les seves mans l’oportunitat de certificar l’accés a les semifinals. Per assolir aquest objectiu, la plantilla necessita sentir com mai el suport del públic del Palau Blaugrana.

I és que l’equip de futbol sala del Barça està posant tots els seus esforços per intentar concloure una temporada que, amb la consecució de la Copa d’Espanya, la UEFA Futsal Cup i la Copa del Rei, ja és de per si brillant, tot revalidant un títol de la importància de la competició de la regularitat. En cas d’aconseguir-ho, es tractaria de la millor temporada de la història de la secció.

Entrada gratuïta per a socis

Recordem a tots aquells socis i aficionats del conjunt dirigit per Marc Carmona que no es vulguin perdre aquest partit davant el Carnicer Torrejón d’aquest dissabte 26 de maig, que les entrades seran gratuïtes tant per als socis com per als menors de 14 anys. Per a la resta del públic, el preu de les entrades serà de 15 euros.

[[BOTOGRIS::ENTRADES++Barça Alusport - Carnicer::https://entrades.fcbarcelona.cat/Ticketing/gestionURL?bean=estadoCompra&accion=iniciarCompra&aforo=&idCompeticion=5008&jornada=42&lang=ca::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();