fcb.portal.reset.password

Wilde, davant l'Inter Movistar / FOTO: ARXIU FCB

Igor / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

El pròxim dijous, el Barça Alusport disputa al Palau Blaugrana el segon partit de la sèrie de les semifinals del play-off pel títol de Lliga. Després d’haver aconseguit una valuosíssima victòria (4-5) a la pròrroga en el primer partit i a la sempre complicada pista de l’Inter Movistar, ara l’equip de Marc Carmona té a les seves mans l’oportunitat de certificar l’accés a la final de la competició. Per assolir aquest objectiu, la plantilla necessita sentir com mai el suport del públic del Palau Blaugrana.

Entrada gratuïta per a socis

Recordem a tots aquells socis i aficionats del conjunt dirigit per Marc Carmona que no es vulguin perdre aquest partit davant l’Inter Movistar d’aquest dijous 7 de juny, que les entrades seran gratuïtes tant per als socis com per als menors de 14 anys. Per a la resta del públic, el preu de les entrades serà de 15 euros.

[[BOTOGRIS::ENTRADES++FCB Alusport - Inter Movistar::https://entrades.fcbarcelona.cat/Ticketing/gestionURL?bean=estadoCompra&accion=iniciarCompra&aforo=&idCompeticion=5008&jornada=52&lang=ca::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();