fcb.portal.reset.password

El Barça Alusport, llest per fer història / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

La setmana que aquest dilluns s’enceta pots resultar històrica per als interessos del FC Barcelona Alusport. De fet ja ho és, perquè disputarà la seva primera Final a Quatre de la història que, en cas de guanyar-la, seria tot un esdeveniment, ja que el futbol sala és l'única secció del Club que no té a les vitrines del Museu la Copa d’Europa.

El planing d’entrenaments

El Barça s'entrenarà a cavall de la Ciutat Esportiva i el Palau de dilluns a dimecres. Concretament ho farà dilluns i dimecres a Sant Joan Despí (de 12 a 14 h, dilluns, i de 10.30 h a 12 h, dimecres), mentre que dimarts s’exercitarà al Palau Blaugrana (12 h-14 h).

A Lleida, arribats des de dimecres al vespre, s'entrenaran de forma oficial dijous a les 10 h. Serà la primera presa de contacte amb el pavelló de Barris Nord, seu de la competició. Aquest dia, a més, els blaugranes es tornaran a exercitar en sessió vespertina, de les 19.30 h a les 20.30 h. Finalment, dissabte, l’entrenament dels barcelonistes està previst fer-lo a les 19 h, també al Barris Nord.

Open Media Day

Dimarts, a partir de les 11 h, els jugadors del Barça Alusport atendran els mitjans de comunicació que es desplacin al Palau Blaugrana, com a prèvia de la Final a Quatre de Lleida. Serà per espai de mitja hora, ja que després serà el torn de Marc Carmona, que farà el mateix que els seus deixebles, però des de la sala de premsa del coliseu barcelonista. A més, els primers 10 minuts de l’entrenament seran oberts als mitjans.

Tornar a dalt