fcb.portal.reset.password

Chema, en acció amb el Barça Alusport B / FOTO: ARXIU FCB

El 21 de març passat es va produir una mala notícia al Palau Blaugrana. El porter Cristian Domínguez va rebre una dura entrada del jugador de l'Inter Movistar Rafael en l'anada de les semifinals de la Copa del Rei. Cristian es va retirar lesionat i 24 hores més tard el seu diagnòstic va ser d'un període de baixa estimat d'entre sis i vuit setmanes. Ja en el següent partit, amb Paco Sedano com a porter titular, un jove anomenat José María 'Chema' Mella ja ocupava un lloc a la banqueta.

2,6 gols per partit

Chema és el porter de l'equip B del FC Barcelona Alusport. El jove madrileny, internacional sub-21, ja va debutar la temporada passada amb el primer equip. Concretament va ser el 6 de novembre del 2010 davant el Marfil Santa Coloma. Aquest curs ha disputat 15 partits -7 victòries, 5 derrotes, 3 empats- encaixant 39 gols, és a dir, una mitjana de 2,6 per partit disputat.

Chema té molt clar que ha arribat a l'equip en un moment important de la temporada i que mai a ningú li agrada entrar per un company lesionat: "És clar que vaig arribar a l'equip després d'una mala notícia com és la lesió de Cristian, però miraré de fer-ho bé perquè es noti el menys possible la seva absència."

Com el veuen els seus companys a la porteria

Cristian sobre Chema

"Chema és un porter molt valent, té una temprança difícil de trobar en aquest esport. A més, té una gran col·locació i molta projecció. Li espera un gran futur, n'estic segur."

Paco sobre Chema

"Crec que Chema té un joc molt valent. És un d'aquests porters que mai s'arruga. M'agrada per això i segur que amb el temps aquesta valentia li donarà els seus fruits, n'estic segur."

Els tres porters de l'equip són de Madrid

Es dóna la curiosa circumstància que els tres porters del FC Barcelona Alusport són nascuts a la Comunitat de Madrid. Cristian va néixer a Madrid el 27 d’agost del 1982; Paco Sedano va néixer també a Madrid el 2 de desembre de 1979, i el jove Chema Mella també és nascut a la capital d'Espanya.

Tornar a dalt