fcb.portal.reset.password

Carmona atent al partit de divendres

El Barça Alusport afronta el quart partit de Lliga, divendres a les 21 h, a la pista de Ríos Renovables de Tudela. Aquest partit arriba dies abans de la disputa de la UEFA Futsal Cup, però Carmona vol centrar-se en el partit de divendres.

El tècnic blaugrana té clar el que es trobarà a Navarra: “És un equip difícil a la seva pista. No sabem pel que lluitarà al llarg de la competició, però el que sé és que van empatar a Lugo i van guanyar a Manacor, serà un partit exigent. Ells tenen jugadors amb experiència a la LNFS”.

Valorant l’inici

“L’equip ve d’una setmana densa, anem a Tudela amb la intenció d’aconseguir la quarta victòria. L’equip està en bona línia i ens centrem en el proper partit. No pensem en la Copa d’Europa”, afirmava Carmona en declaracions a Barça TV.

“L’equip està just acabant la pretemporada. Hem perdut el primer títol però també cal veure que en els partits de Lugo i Manacor l’equip ha millorat”, opina el primer entrenador del FC Barcelona Alusport.

“Crec que encara estem lluny del nivell òptim, però en els dos darrers partits he vist millores a l’equip”, explicava Marc Carmona.

Amb tots a Tudela

El tècnic blaugrana disposarà de tots els jugadors del primer equip per al partit de divendres a les 21 h. Tots viatgen en autocar fins a la localitat navarresa per disputar un partit que oferirà en directe Barça TV.

Tornar a dalt