fcb.portal.reset.password

Marc Carmona, tècnic del Barça Alusport. Foto: Arxiu FCB.

La victòria al Multiusos Fontes do Sar ha deixat satisfet el tècnic del Barça Alusport: "Estic content pel resultat; sabíem que ens trobaríem un rival intens, que pressiona molt, i que exigeix molt en atac i en defensa", ha explicat Marc Carmona. L'entrenador blaugrana es mostra "satisfet per la feina de l'equip" i per haver sabut llegir el duel. "Hem tingut alguns minuts difícils després del seu gol, ha estat molt important no encaixar-ne en aquell moment, i crec que l'hem madurat bé", assenyala.

A continuació els reproduïm les declaracions de Marc Carmona:

"A estones sí que hem imposat el nostre estil, però a estones no. Ens ha faltat un pèl de continuïtat en alguns minuts, però també cal donar mèrit al rival. És un equip que pressiona molt bé, ja que a la mínima que retens la pilota o et descol·loques et posen en problemes. Penso que ha estat un partit en què les defenses s'han imposat als atacs, a totes dues bandes".

"En Jordi Torras és molt important per a nosaltres. Avui no estava al cent per cent, però ha estat molt encertat. Quan està a un bon nivell és determinant, imparable. Però no vull destacar ningú. Hem arribat a aquesta sèrie de partits força tocats i els hem tret endavant gràcies a l'esforç de tots. Ari Santos ha estat molt bé, Fer està enorme en els últims partits, Gabriel cada cop està millor, Lin... El col·lectiu és el que ens ha donat força".

"Guanyar tants cops a Santiago no és gens fàcil. Quan t'acostumes a una cosa bona sembla que perdi dificultat i no és així. Dono molt valor a la victòria per la dificultat del rival. Aquests dos anys hem aconseguit grans victòries en aquesta pista, però les tres vegades hauria pogut caure el partit cap al seu costat".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();