fcb.portal.reset.password

Marc Carmona, en una imatge d'arxiu. Foto: Àlex Caparrós - FCB.

El Barça Alusport ha salvat el liderat a la Primera Divisió amb un meritori empat a Alcalá de Henares. Més que per aquest motiu, Marc Carmona ha volgut felicitar els seus jugadors pel treball realitzat.

A continuació els reproduïm les declaracions de l'entrenador del Barça Alusport.

"Estic molt content pel treball fet. Hem fet una gran feina, sobretot al darrere. En atac no hem estat tan fins però no vull treure mèrit al treball del rival. Tots dos penso que hem treballat molt bé".

"Ari Santos ha estat sensacional en la defensa sobre Betão però tot l'equip ha ajudat quan el seu pivot treia pilotes fora. En aquest aspecte hem estat molt bé. Penso que el partit ha estat molt igualat, encara que a la segona meitat hem estat una mica millor en la possessió de pilota".

"El partit ha estat molt intens a partir de l'empat. Penso que la defensa sobre Fernandão sovint està per sobre del reglament, i avui ha estat així".

"El debut del Marc (Tolrà) ha estat una de les grans notícies. Un escenari gens fàcil per a ell. Tots estem molt contents per aquest debut i per la manera com ha jugat. Ens ha donat un gran respir... No volem excusar-nos en les baixes, a més ells també tenien dues absències, però és evident que tenir tres jugadors menys es nota".

"Tot just ens trobem a mig Tourmalet. Hem fet El Pozo i l'Inter, però encara ens falta el Triman Navarra i el Lobelle. Divendres ens espera un partit duríssim".

Tornar a dalt