fcb.portal.reset.password

Marc Carmona donant instruccions als seus jugadors. Foto: Arxiu FCB.

Tres victòries en tres partits, la classificació per a l'Elit Round aconseguida sense angoixes i la sensació que l'equip cada dia va a més. Per tot plegat, Marc Carmona tanca la primera fase amb molt bones sensacions i satisfet dels seus jugadors.

A continuació us oferim el més destacat de la roda de premsa posterior al partit:

"Estic molt content. És evident que som superiors a aquest equip, però guanyar 12-0 no es fàcil, ni tampoc mantenir el nivell de concentració en tot moment quan el partit està resolt. Crec que hem fet el millor partit dels tres que hem jugat aquí i en línies generals hem fet un molt bon torneig".

"Aquest matí hem comentat algunes coses que encara no ajustàvem bé i penso que totes les modificacions han sorgit efecte. Si no fas molt bé les coses no guanyes 12-0. Crec que no hi haurà gaires resultats així en aquesta fase, malgrat les diferències entre equips que també hi ha als altres grups".

"Estem contents perquè el primer objectiu era classificar-se i també per la manera com acabem. Dèiem fa dies que l'equip no estava del tot fi, que ens faltava ser constants al llarg dels 40 minuts i que patíem desajustos. Marxo de Letònia amb la sensació que hem progressat, que aquest torneig ens ha servit per a millorar".

El Györ, l’altre classificat

El Györ Eto hongarès és l'equip que acompanyarà el Barça Alusport a l'Elit Round després d'imposar-se en l'altre partit de l'última jornada al Leotar Trebinje bosnià per un ajustat 5-7.

Tornar a dalt