fcb.portal.reset.password

Marc Carmona atenent els mitjans de comunicació abans de viatjar a Múrcia / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

“Hem de jugar dissabte com si fos el darrer partit, però sabent i sent conscients que tenim la tranquil·litat de tenir dues oportunitats i ells només en tenen una”. Amb aquesta idea, el tècnic del Barça Alusport Marc Carmona viatja amb l’equip a Múrcia per jugar el quart partit de la final de la Lliga on els blaugranes ja es podrien proclamar campions gràcies al 2 a 1 que porten de renda. Tot i que hauran de vèncer a la sempre difícil pista del Palacio de los Deportes de Múrcia, l’entrenador blaugrana no creu que el factor pista sigui clau: “Afrontem el partit com si anéssim a jugar una final fora de casa. De les últimes sis copes, només una l’hem jugat a casa, així que intentarem que no sigui tan decisiu el factor pista”.

“No han de desplegar el seu potencial ofensiu”

Marc Carmona creu que una de les claus principals per endur-se el títol és estar bé en defensa per evitar que mostrin les seves armes en atac. “ElPozo, quan té la pilota, és un equip extraordinari. Hem d’intentar que aquestes virtuts no llueixin com van lluir el dia de l’1 a 6 i, per tant, que no despleguin el seu potencial ofensiu”. “Si ells ens arriben moltes vegades, amb moltes situacions d’1 per 1, patirem”, ha remarcat.

Toca arriscar

Tota la plantilla viatja a Múrcia, tot i que Ari Santos està lesionat i Sergio Lozano i Igor han tingut molèsties al llarg de la setmana. Malgrat que ha estat una temporada molt exigent, Marc Carmona té clar que si necessita qualsevol dels tres jugadors, jugaran. “Tirarem amb tot. És el cap de setmana per arriscar”.

Wilde: “Si la defensa està bé podem guanyar”

El jugador blaugrana Wilde veu factible poder convertir-se en campions en el quart partit: “Només hem de pensar en dissabte. Per a nosaltres no hi ha cap altre partit. Tenim la possibilitat de guanyar dissabte i anem a fer-ho”, ha dit el futbolista, que ha reconegut, alhora, que “serà complicat, perquè El Pozo ho està fent molt bé, sobretot a la seva pista”. Wilde sap que els murcians són molt perillosos ofensivament i per això creu que “la nostra principal arma serà la defensa, si estem bé podem guanyar el partit”.

Tornar a dalt