fcb.portal.reset.password

Javi Rodríguez treballant en la seva recuperació / FOTO: ARXIU FCB

Quan Juanma Ruiz parla, els jugadors del Barça Alusport escolten. El preparador fisic ha agafat el protagonisme en aquesta primera setmana de treball, ja sigui a la pista o al gimnàs. Aquest matí de divendres, nova sessió de treball intens per als jugadors blaugranes, que han treballat per espai d'hora i mitja al gimnàs del Palau. "Estem amb agulletes, i és que la càrrega de treball està sent dura, com toca aquests dies", reconeix amb humor Cristian. El porter blaugrana destaca "el bon ambient i el bon treball" dels primers dies al Palau.

La temporada serà llarga, amb sis títols en joc, i un Europeu i una prèvia de Mundial pel mig. Cristian assumeix que "ara toca posar les bases per afrontar amb garanties els sis títols; tots són molt importants però ens fa una especial il·lusió la UEFA Futsal Cup". El porter espera contribuir als èxits com ho va fer la temporada passada. Marc Carmona, per la seva banda, reconeix que els jugadors pateixen però que és un procés inevitable si es vol aspirar a tot: "La primera setmana és la més dura per als jugadors, és quan noten més el temps d'aturada, però mica en mica anem agafant el to i tot s'està desenvolupament amb normalitat".

Lozano i Gabriel, en acció

Aquest dissabte, a porta tancada, el Barça Alusport s'enfronta a l'Hospitalet Bellsport en el primer partit amistós de pretemporada (12.30 hores). "Per nosaltres té un component físic més que no pas tàctic, volem que els jugadors vagin agafant les bones sensacions i començar a repartir minuts de joc. Es tracta de fer un pas més en la nostra preparació per a la Supercopa". El duel servirà per veure en acció per primera vegada als dos fitxatges d'aquest estiu: Sergio Lozano i Gabriel.

Javi i Wilde evolucionen bé

Javi Rodríguez i Wilde segueixen treballant al marge del grup per acabar de solucionar les seves molèsties respectives. El capità segueix enfortint el seu turmell operat, mentre que el golejador ben aviat es reincorporarà definitivament al grup.

Tornar a dalt