Jordi Torras aixeca la copa de campió / FOTO: VICTOR SALGADO

Els jugadors del Barça celebren el títol / FOTO: VICTOR SALGADO

El 10 de setembre del 2013 al Palau Blaugrana, el Barça Alusport s’enduia l’única copa que se li resistia, a la final de la Supercopa d’Espanya contra ElPozo de Múrcia. Van aixecar el títol de campió, gràcies a la victòria de l’anada (0-1), ja que la tornada va ser una exhibició dels dos equips que va acabar en empat a 5.

Avantatge a la Supercopa (0-1)

Els homes de Marc Carmona s’imposaven al Palacio de los Deportes de Múrcia a l’anada de la Supercopa d’Espanya, després de superar per la mínima ElPozo. Els dos equips van sortir a la pista conscients que hi havia molt en joc. A mesura que corrien els minuts les ocasions de gol s’anaven multiplicant. Els dos equips començaven a donar senyals de cansament i el ritme de joc anava baixant. El gol que permetia als blaugranes la victòria com a visitants no va arribar fins al segon temps. El gol de Fernandao al minut 31 donava avantatge i ja es veia a l’horitzó la Supercopa d’Espanya.

Exhibició i patiment per la primera Supercopa

La tornada al Palau Blaugrana no va ser gens senzilla tot i el gol d’avantatge amb el qual arribaven de l’anada. El Barça de Carmona va ser una piconadora en el primer temps amb cinc gols dels blaugranes en els primers 20 minuts de partit. Al descans es va arribar amb un 5 a 2. Però els murcians encara volien dir la seva i no es van donar per vençuts. Els de Duda van retallar distàncies i en l’últim minut marcaven l’empat a cinc. Emoció i nervis fins al final però la Supercopa es va quedar a casa, la primera aconseguida per la secció.