Els resultats del formatiu del Barça Lassa de futbol sala

Intensa activitat dels equips de la base de la secció

El passat cap de setmana van tenir llocs els partits dels equips de les categories de formació del futbol sala blaugrana. Dos derbis amb Industrias García de Santa Coloma van destacar a la jornada.

L’infantil cau a Santa Coloma

Derrota dels infantil per 6 a 3 en un partit on els blaugranes no van poder controlar el tempo del partit, i on els nervis i les emocions van passar factura. La primera part va ser igualada i tant el Barça Lassa com Industrias anaven a batzegades i els gols han vingut sempre d'errors.

L'inici de la segon, els barcelonistes van encaixar dos gols ràpids tot i després van dominar durant gran part del segon temps, Industrias va aprofitar dos errors per sentencia el partit.

L’aleví guanya el derbi

Partit molt competit contra un rival que ha posat les coses complicades des del primer minut fins l'últim. A la primera part el Barça Lassa ha mostrat un molt bon nivell, generant força ocasions de gol.

Dos accions aïllades de Les Corts els ha permès avançar-se per dues vegades al marcador. Tot i això, els blaugranes han continuat amb el mateix ritme i nivell, i ha aconseguit marxar a la mitja part per davant al marcador 3-2.

La segona part, degut a la alta pressió del Barça, el rival s'ha vist obligat a utilitzar un joc més directe que ha afavorit al desordre en alguns moments de la segona part. Els blaugranes han competit i en una jugada d'estratègia ha fet el 4-2.

El Cadet guanya a Santa Coloma

El cadet s’emporta el derbi per 2 a 3 i ja és líder en solitari. En els primers minuts ja es va veure que el partit seria d’allò més igualat ja que tot i que la pilota era de domini blaugrana la bona defensa colomenca feia preveure un encontre molt disputat. Una bona triangulació dels barcelonistes els hi servia per posar el 0 a 1 en l'electrònic. Tot i aquesta avantatge, la igualtat va continuar durant gairebé tota la primera meitat. Dos jugades a pilota parada van servir al conjunt local per posar-se per davant en el marcador quan quedaven 5 minuts per la mitja part.

Quan semblava que els jugadors enfilarien el camí dels vestuaris amb aquesta avantatge local, una altra bona jugada col·lectiva del Barça Lassa va servir per equilibrar de nou el matx.

A la segona part, el Barça va sortir amb la intenció d'emportar-se els tres punts i ràpidament va posar setge a la porteria local. A la sortida d'un córner als 3 minuts de la represa servia per posar el 2 a 3 que donava avantatge als nois de Martí Graells. Durant tota la segona meitat el domini blaugrana es va fer més evident, però no aconseguiren perforar la porteria local i d'aquesta manera es va arribar als últims minuts amb un marcador d'allò més inquietant. A falta de 2 minuts per la conclusió del partit un 10 metres i seguidament la tàctica de porter-jugador per part de l'equip colomenc van posar encara més emoció al partit. Tot i això, el marcador ja no es va moure.

F.C.BARCELONA: Óscar, Sergi, Arnau, Adri i Dani–cinc inicial- També van jugar: Javi, Roger, Marc Puigvert, Marc Paterna, Toni i Jorge

GOLS:

0-1 Arnau (min 3), 1-1 (min 14), 2-1 (min 15), 2-2  Adri (min 19),  2-3 Javi

(min 23)

Per la seva banda l’equip juvenil es va imposar per 7 a 4 el CET 10, en un partit jugat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.