Els equips formatius del futbol sala, en plena activitat

Els equips formatius del futbol sala, en plena activitat

Les categories de base ja juguen les competicions oficials

Ja s’estan disputant els partits corresponents a les lligues de les categories de formació del futbol sala blaugrana. El passat cap de setmana tots els equips van tenir plena activitat

Triomf contundent del Cadet

El cadet del Barça Lassa  guanya amb contundència (8-1) i aconsegueix el liderat de la categoria

El Barça Lassa inicià el partit dominant el joc, però sense aconseguir perforar la porteria rival. Les bones ocasions barcelonistes no van aconseguir el premi merescut fins que en el minut 11 de partit una bona jugada col·lectiva un jugador de l'equip visitant introduïa la pilota dins de la seva pròpia porteria. Aquest fet va permetre als barcelonistes agafar confiança de cara a porteria que dos minuts més tard posaven el 2 a 0 en l'electrònic. A falta de 30 segons per concloure aquesta primera meitat els blaugranes marcaven el 3 a 0.

A la represa, els blaugranes van posar més setge a la porteria visitant. Aquest bon joc va tenir la seva recompensa amb dos gols seguits que sentenciaven l'encontre als 5 minuts d'aquest segon acte. A partir d'aquest moment el partit ja no va tenir història, els barcelonistes van poder incrementar la seva avantatge fins aconseguir el 8 a 0 a falta de mig minut per acabar l'encontre. Quan ja semblava que el 8 a 0 seria el marcador definitiu, el CFS Eixample aconseguia el gol de l'honor a falta de pocs segons pel final del partit.

El cadet segueix comptant els partits per victòries i aconsegueix, gràcies al goal-average, el liderat de la categoria

Barça Lassa: Óscar, Sergi, Arnau, Marc Puigvert i Dani–cinc inicial- També van jugar: Pau, Adri, Marc Paterna, Roger, Jorge, Javi i Toni

GOLS:

1-0. P.P (min 11), 2-0 Jorge (min 13), 3-0 Jorge (min 19), 4-0 Dani (min 24), 5-0 Jorge (min 24), 6-0 Jorge (min 33), 7-0 Javi (min 35), 8-0 Marc Puigvert (min 40), 8-1 (min 40)

Els altres resultats

El Barça Lassa B es va imposar, a domicili al Colo Colo de Saragossa, per 1 a 5, a la tercera jornada de la 2a División de la LNFS. L’equip juvenil es va veure superat per 6 a 5 a la pista del CFS Montcada.

El Infantil i l’Aleví es van emportar el triomf en els seus partits. L’Infantil va guanyar per 4 a 1 el Sant Joan de Vilassar i l’Aleví es va imposar per 1 a 8, a la pista del CFS Sant Andreu de la Barca.

El proper cap de setmana

Dissabte a les 15.45 h i en directe per Barça TV, el Barça Lassa B rebrà, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, la visita del Soliss FS Talavera, a la quarta jornada de la 2a División de la LNFS.

L’equip juvenil jugarà diumenge a les 11 h a casa davant el CET 10, en un partit que es podrà veure per Futsalmarfer TV

El cadet, a les 12.45 h i l’Infantil, a les 11.15 h, visitaran la pista d’Industrias García de Santa Coloma i els alevins jugaran dissabte a la Ciutat Esportiva, 11 h, davant Les Corts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut