El formatiu del Barça Lassa de futbol sala, en bon camí

Els resultats favorables marquen la jornada dels més joves de la secció

Tant el Juvenil com el Cadet van resoldre els seus partits amb solvència. L’equip juvenil va assolir un contundent 0 a 8 a la pista del CFS La Unión de Santa Coloma. Per la seva banda l’equip Cadet, es va fer fort a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en guanyar per 6 a 1 a Natació Sabadell

L’Aleví guanya a Olesa

La primera part va ser igualada i a la mitja part s’empatava a 4. Tot i estar per davant durant tot el partit, l'equip s'exigia molt i inclús ha caigut en moments de precipitació que han esdevingut en gols en contra. La primera part ha estat bona però en defensa els blaugranes es van precipitar i l’Olesa ho va aprofitar amb el joc de pivot i els doble penals.

La segona part ha estat totalment blaugrana. L'equip ha corregit l’excés de precipitació en defensa i això s'ha convertit en domini a la pista amb la pilota i sense la pilota, en un opartit on els barcelonistes es van emportar el triomf per 4 a 10.

Millora en l’Infantil

La primera part ha estat igualada tot i que l’Arenys ha igualat el gol inicial degut a una pèrdua en zona de construcció. Els blaugranes no han deixat de creure i han pogut marcar dos gols més.

La segona part ha estat molt diferent, hi ha hagut molt dinamisme i moltes ganes de fer-ho bé i gracies això el Barça lassa ja manava, al minut 13 de la segona per 5-1.