Victòries a la part decisiva de la temporada

Els equips cadet, infantil i aleví del planter del futbol sala resolen els seus partits amb triomfs

Les competicions de la base del futbol sala del Barça Lassa arriben a la seva part decisiva i el cap de setmana passat els joves blaugrana van superar folgadament els seus enfrontaments .

Triomf contundent del Cadet

El partit va començar amb un gran domini del Barça Lassa cadet davant l’Alcoletge, però les ocasions de gol no es transformaven en gol, fins que un xut llunyà s'introduïa dins la porteria visitant. A partir d'aquest moment, el partit va viure una estona d’imprecisions per part dels dos equips. Sobre l'equador de la primera meitat es va veure un Barça més concentrat, i això li va permetre exhibir un bon nivell de joc per aconseguir dos gols seguits que van donar tranquil·litat a la parròquia blaugrana. A les acaballes d'aquest primer acte una molt bona jugada col·lectiva dels barcelonistes els permetia posar el 4 a 0 amb què els jugadors van enfilar el camí dels vestidors.

A la represa, els blaugranes van sortir disposats a imposar el seu joc i la seva efectivitat. En 3 minuts van aconseguir tres gols que sentenciaven el matx amb molts minuts per davant. D'aquesta manera els gols van anar pujant al marcador barcelonista. Quan l'electrònic exhibia un contundent 10 a 0, el conjunt de la Terra Ferma, gràcies a un llançament de falta, aconseguia inaugurar el seu caseller. Dos gols més dels conjunt de Martí Graells van posar el definitiu 12 a 1.

El FC Barcelona cadet continua comptant els seus partits com a local per victòries i s'acosta una mica més a la consecució del títol de Lliga.

FC BARCELONA: David, Àlex Garcia, Víctor, Adrià Sànchez i Álex Ramajo–cinc inicial- També van jugar: Óscar, Sergi, Aniol, Javi, Jorge, Adrián i Arnau

GOLS: 1-0 Àlex Garcia (min 3), 2-0 Javi (min 12), 3-0 Javi (min 13), 4-0 Jorge (min 19), 5-0 Víctor (min 21), 6-0 Víctor (min 23), 7-0 Àlex Garcia (min 24), 8-0 Víctor (min 28), 9-0 Àlex Ramajo (min 30), 10-0 Arnau (min 33), 10-1 (min 33), 11-1 Álex Ramajo (min 36), 12-1 Arnau (min 39)

Victòries dels equips infantil i aleví

El partit contra el CFS Laguna ha començat bé de cara als interessos blaugrana. Al primer minut Dani ha obert el marcador aprofitant una bona jugada col·lectiva. El domini blaugrana ha anat incrementant-se amb el pas dels minuts i s'ha arribat a la mitja part amb el marcador 12-0.

A la segona part, els visitants han pressionat més en la seva pressió i això els ha permès crear alguna ocasió clara. L'Infantil ha aconseguit vuit gols més per finalitzar el partit 20-0.

Per la seva part, l’equip Aleví es va imposar per 1 a 4 a la pista del FS Salou i continua liderant la classificació de la Divisió d’Honor de la categoria.

Campions amb Catalunya

Els blaugranes Roberto Gregorio, Bernat Povill i Juan Francisco Hervás es van proclamar campions d’Espanya, amb la selecció catalana, del campionat territorial sub-19. Els blaugranes van contribuir al triomf de Catalunya davant Aragó, per 2 a 3, a la final de la competició.