Triomfs en el futbol sala formatiu

Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil resolen els partits amb victòria

Productiu cap de setmana dels equips de formació del Barça Lassa de futbol sala. Tots sumen triomfs, alguns d’ells amb golejades.

L’aleví guanya a casa

Els més petits s’imposaven el Salou per 5 gols a 3, en un partit jugat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, un partit que començava amb un molt bon ritme i els blaugranes s’avançaven ràpid al marcador després d'una molt bona jugada col·lectiva. El rival tancat al darrere intentava mitjançant pilotes llargues o xuts llunyans tenir alguna ocasió. Una falta, després d'un rebot feia que el rival pogués empatar el partit, però l'equip amb menys d'un minut és reposava i feia el 2-1. El Barça gaudia d'una gran quantitat d'ocasions, i el 3-1 arribava en una d'elles. Un minut més tard, aconseguien el 4-1 amb el que s’arribava al descans.

A la represa, els blaugranes tornaven a gaudir d'una infinitat d’ocasions, però els pals i la falta de precisió no deixaven gaudir d'un marcador justament més ample. El rival mitjançant una banda tornava a escorçar diferències. El Barça seguia creant i disposant d'ocasions de gol molt clares, finalment i a les acaballes del partit Aitor feia el doblet. Tot hi així, els visitant i ja sense gaire temps feien un últim gol, en pròpia porteria que deixava el marcador amb un 5-3 que no reflexava el que havia passat a la pista.

Gols per l’Infantil i el Cadet

L’equip infantil es va imposar a la pista del CFS Laguna per 1 a 11. El partit va començar amb els locals apretant la sortida de pilota blaugrana, però ràpidament arribaven les primeres ocasions per part de l'infantil. La superioritat es notava, però en general no va ser una gran primera part, on els blaugranes marxaven al descans dominant per 0-2.

A la segona part vam millorar, i el joc va ser més fluït i combinatiu per part culer. Això es va notar sobre la pista, i vam ampliar distàncies al marcador fins al 1-11 final contra el cuer de la categoria.

El cadet del FC Barcelona s’imposa contundentment a l’Alcoletge, 3-12, en un festival ofensiu El Barça va sortir molt mentalitzat de la necessitat d’estar molt concentrat per tal d’emportar-se els tres punts. D’aquesta manera en els primers minuts aconseguia dos gols seguits que li donaven tranquil·litat. Més encara, quan en el minut 6 una jugada d’estratègia de banda els hi servia per posar el 0 a 3. Aquest gol, va esperonar al conjunt lleidatà que no volia veure com el partit era un passeig blaugrana. L’Alcoletge va decidir anar a pressionar al conjunt de Martí Graells i li va donar el seus fruits disposant de bones ocasions sobre la porteria defensada per David. Tot i així, la bona actuació del porter barcelonista va permetre enfilar el camí dels vestuaris amb aquest 0 a 3 en l’electrònic

A la segona meitat es va destapar el tap del pot de les essències. Els blaugranes aconseguien dos gols seguits als primers minuts per posar el 0 a 5. Els lleidatans, però, lluny de rendir-se, reduïen les diferències posant l’1 a 5. A partir d’aquest moment un festival ofensiu del conjunt barcelonista va deixar el partit vist per sentència, ja que en 5 minuts aconseguien 4 gols abans de l’equador d’aquest segon acte. Quedaven encara deu minuts de joc i els gols van anar succeint-se fins al final del partit. Amb aquesta victòria el FC Barcelona segueix imbatut en aquesta Lliga.

Per la seva banda l’equip juvenil es va imposar per 2 a 3 a la pista del Bosco Rocafort