Jornada perfecta amb el formatiu del futbol sala

Triomfs de tots els equips de la base, al llarg del cap de setmana

Un cap de setmana amb excel·lents resultats és el que han viscut els joves jugadors de les categories de formació del futbol sala blaugrana. Els juvenils es van imposar per 6 a 1 al Bosco Rocafort i els alevins van superar el Palau Solità i Plegamans per 5 a 1, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

L’Infantil guanya a Sabadell

L’equip Infantil es va imposar per 1 a 4, a la pista del Natació Sabadell, en un partit on els locals van començar defensant-se a un quart de pista i els visitants portaven la iniciativa del joc. El conjunt blaugrana creava ocasions clares però la manca d'encert en la finalització i la bona actuació del porter local impedien el gol. Al minut 9, Adrián Tapias aconseguia obrir el marcador després d'una gran jugada col·lectiva i amb una bona assistència de Marc Paterna. Les ocasions seguien arribant, però no hi havia manera d'ampliar l'avantatge. Al minut 17, en una pèrdua de pilota blaugrana, els locals aconseguien empatar el partit amb un 1 contra el porter. Amb l'empat a 1 es va arribar a la mitja part.

A la segona part, l'infantil blaugrana va seguir mostrant-se fidel al seu joc, amb bona circulació de pilota, jugant amb paciència i fent moure la defensa local i així van anar arribant grans jugades de perill. Al minut 23, Magí Yeves aprofitava un rebot dins l'àrea per marcar el 1 a 2. No va ser fins als minuts finals on l'infantil va sentenciar el partit. Primer, Victor Ramos de gran jugada individual i després, novament, Adrián Tapias després d'una assistència d'Eudald Ripollès feien el 1 a 3 i 1 a 4 gairebé consecutius.

Gran primera part del Cadet

El cadet del FC Barcelona s’imposa per 1 a 8 a Mataró, gràcies a una gran primera meitat

En els primers minuts els blaugranes van sortir disposats a no veure's sorpresos per un rival que lluita per eludir les places de descens. D'aquesta manera, en els primers minuts va dominar el joc amb llargues conservacions. Tot i així, aquest domini no es va veure traduït en gols fins als 5 minuts de joc, quan una bona jugada per banda es culminava a segon pal. Aquí es va veure els millors minuts dels blaugranes que ràpidament van eixamplar la diferència a l'electrònic gràcies a un bonic xut llunyà. El 0 a 2 va seguir esperonant als barcelonistes que van disposar de varies ocasions, però no va ser fins als 14 minuts quan en una jugada col·lectiva van aconseguir el 0 a 3 que encarrilava l'encontre. Ja a les acaballes de la primera meitat, una bona jugada individual permetia posar el 0 a 4 que semblava sentenciar el matx.

A la represa, els mataronins van sortir disposats a reduir les diferències anant a pressionar. Aquest fet, va permetre veure un partit més obert i amb més alternatives. Els del Maresme van tenir un parell d'ocasions, però la bona defensa blaugrana les va malbaratar. En una bona sortida de pressió el conjunt de Martí Graells va posar el 0 a 5. Ràpidament, es va produir una bona jugada col·lectiva que va permetre posar el 0 a 6. A partir d'aquest moment, a falta de 10 minuts pel cloure l'encontre el Mataró va posar el porter-jugador sobre la pista. Aquest fet els hi va donar bon resultat, ja que van aconseguir el gol que tan estaven buscant. En els darrers minuts de joc els blaugranes marcaven dos gols més posar el definitiu 1 a 8 en què es va arribar a la conclusió dels 40 minuts reglamentaris.

Amb aquesta victòria el FC Barcelona segueix encapçalant la classificació amb 4 punts d'avantatge a falta de 4 jornades per acabar el Campionat.

F.C.BARCELONA: Óscar, Sergi, Jorge, Adrià i Aniol –cinc inicial- També van jugar: Alex Garcia, Alex Ramajo, Javi, Nico, Víctor, Arnau i David

GOLS:

0-1 Àlex Ramajo (min 5), 0-2 Alex Ramajo (min 8), 0-3 Javi (min 14), 0-4  Sergi (min 18),  0-5 Víctor (min 28),  0-6 Alex Garcia (min 30), 1-6 (min 31), 1-7 Adrià (min 35), 1-8 Sergi (min 36)