Futbol sala formatiu: Cap de setmana perfecte

Tots els equips del formatiu del futsal blaugrana guanyen els seus partits

Si el Barça Lassa B de futbol sala s’emportava el triomf a Còrdova per 4 a 5, la resta del equips seguien la seva estela i tancaven la jornada amb victòries

Doble triomf davant el Natació Sabadell

El cadet blaugrana, amb una gran primera part, s’emporta un triomf contundent (10-2) davant un bon rival, el Natació Sabadell.

El Barça començava el partit molt conscient de la dificultat del rival ja que ràpidament va imposar el seu joc i la seva efectivitat. Als 3 minuts de joc els blaugranes ja havien aconseguit tres gols que encarrilaven l’encontre. El conjunt barcelonista, lluny de conformar-se, va seguir posant setge a la porteria vallesana i perforant-la dues vegades més abans de l’equador de la primera meitat. Amb 5 a 0, els blaugranes exercien control i els vallesans es resignaven a buscar algun contraatac que els donés aire. Tot i això, una jugada d’estratègia i una altra bona jugada col·lectiva, eixamplava la diferència en el marcador posant un contundent 7 a 0 a falta de 4 minuts per cloure la primera meitat. Però, enmig del monòleg barcelonista, els sabadellencs van treure el seu esperit aconseguint dos gols seguits que semblaven canviar mínimament la dinàmica en el joc. El 7 a 2 era el resultat que reflectia l’electrònic a finalitzar el primer acte.

A la segona meitat, el control blaugrana va seguir sent el denominador comú, però aquest cop els era més difícil arribar a zones de finalització. Tot i així, un ràpid contraatac permetia posar el 8 a 2. Els vallesans optaven per utilitzar la tàctica del porter-jugador per tal de reduir les diferències en el marcador. La realitat fou molt diferent, ja que una pilota recuperada per la defensa blaugrana permetia marcar el 9 a 2. Ja en els darrers minuts de joc, una bona jugada col·lectiva dels nois de Martí Graells permetia posar la cirereta a un gran partit aconseguint el gol número 10. El 10 a 2 va ser el resultat al finalitzar els 40 minuts de joc reglamentari.

El Barça cadet segueix imbatut en la categoria i posant pressió al primer classificat, Les Corts UBAE que serà el proper rival del conjunt blaugrana.

L’equip juvenil va visitar la pista dels sabadellencs i amb un contundent d’1 a 6 es va empotar el segon triomf del duel entre ambdós clubs.

Els petits també guanyen

L’infantil es va imposar per 5 a 1 davant el Futsal Mataró. El partit va ser dominat de principi a fi pel conjunt entrenat per Xescu Cugat. Els blaugranes arribaven amb cert perill a la porteria visitant, però la manca d'encert en la finalització no feia pujar cap gol al marcador. Fins al minut 12, no va arribar el 1-0, i poc després el 2-0. Abans d'acabar la primera part, els visitants retallaven distàncies degut a una errada local, 2-1. A la segona part, poc a poc l'infantil va anar pujant la intensitat i fruit d'això van arribar 3 gols més per sentenciar el partit 5-1.

Per la seva banda els alevins, a la jornada 11 de Lliga, es van imposar a domicili al Manresa FS per 4 a 6.El partit s’iniciava amb força igualtat amb dos equips que volien robar la pilota i jugar-la per intentar arribar a la porteria contraria. Mitjançant un contracop, després d'una bona recuperació el Barça obria el marcador. Primera part amb moltes alternatives, que s’igualava amb el 2-2, després d'un gol en pròpia porta. Els minuts finals, l’encert blaugrana  feia el 2-4 abans del descans.

A la represa el marcador seguiria igualat, ja que amb un rebot el Manresa marcava el 3-4. Fins els darrers 5' minuts no aconseguia el Barça, el premi al joc que estava desenvolupant i dos gols dels petits blaugranes deixaven el 3 a 6 en el marcador. Al final, un gol de córner feia que el marcador fos d'un 4-6.