El juvenil a la fase final de la Copa d’Espanya

Els dies 2 i 3 de juny es jugarà la final a quatre de la competició a Las Rozas

L’equip juvenil del futbol sala blaugrana es va classificar per a la final a quatre de la XV edició de la Copa d’Espanya de la categoria en superar per 0 a 8, en quarts de final, el Maristas de Cullera. Els blaugranes arribaven a aquesta competició en virtut de ser els guanyadors del grup 5 de la Lliga Nacional.

Format final a quatre

La ‘Ciudad del Fútbol’ de la població madrilenya de Las Rozas acollirà la final a quatre que decidirà el campió estatal de la categoria. Els blaugranes jugaran dissabte 2 a les 12 h davant el Segovia i a les 10 h Corazonistas i ELPozo decidiran el altre lloc a la final.

La final per decidir el campió tindrà lloc diumenge 3 de juny a les 11 h.

L’Infantil finalitza la Lliga

El partit no va començar de la millor manera pels interessos blaugranes, ja que una pèrdua en zona baixa, permetia als locals avançar-se 1-0 al primer minut de joc. Però al mateix minut, Roger Panadès aprofitava una bona recuperació i amb un fort xut creuat feia l'empat 1-1.

A partir d'aquí, va començar el domini absolut per part blaugrana, al minut 9 Adrián Tapias aprofitava una bona jugada col·lectiva per fer el 1-2, un minut després de nou Adrián Tapias després d'una gran jugada de pivot feia el 1-3, i al minut 11 Roger Panadès en una bona transició ofensiva aconseguia el 1-4 amb un bon xut.

Les ocasions i el bon joc de l'infantil anaven augmentant, i el conjunt local es veia superat per les bones jugades visitants. Al minut 12, Eudald Ripollès aprofitava una mala sortida del porter local per fer el 1-5.

Als últims instants de la primera part, Adrián Tapias de penal, i de nou Roger Panadès amb el rival jugant amb porter jugador i des del seu propi camp, aconseguien dos gols més per deixar el marcador 1-7.

A la segona part, el conjunt local va pujar línies i intensitat, i al minut 23, en una jugada de còrner amb un gran remat aconseguien el 2-7. Els dos equips van disposar de grans ocasions per fer més gols però no les van materialitzar. Als minuts finals, el Catgas va seguir intentant-ho amb porter jugador però sense èxit per la bona defensa blaugrana. Cal destacar que el conjunt local va fallar 3 doblepenals per intentar acostar-se al marcador.

Amb aquest resultat, l'infantil empata a 72 punts amb el campió Les Corts, però queda en segona posició a la Lliga per diferència de gols. Cal destacar el bon balanç de la temporada, havent guanyat 23 partits i empatant-ne 3 més.

Els reptes del cap de setmana

Durant aquest dies la Copa de Catalunya pren el focus a les categories de formació. Dijous semifinals de l’Infantil a la pista de Les Corts (19.45 h). Dissabte a les 16 h el Cadet juga semifinals a la pista del Catgas a les 16 h i diumenge l’Aleví ho farà a Sant Andreu de la Barca a les 12 h.