El Cadet sots campió de la Copa Catalunya de futbol sala (6-2)

Els blaugranes no poden superar a un encertat Les Corts

El Barça Lassa Cadet havia començat el partit amb domini en el marcador, però les faltes durant el primer temps van igualar el resultat i a la segona part els blaugranes es van veure sorpresos per dos gols del rival, en moments on més pressionaven la porteria rival.

Les faltes igualen

L’equip Cadet afrontava la final de la Copa de Catalunya davant Les Corts. Els blaugranes demostraven el seu estil des de l’inici del partit: Possessió de la pilota, pressió alta i joc incisiu. Les primeres ocasions eren del Barça Lassa i tot que la bona organització defensiva de Les Corts, els hi permetia sortir amb perill a la contra.

El blaugrana Arnau ha obert el marcador en el minut 11, amb un xut creuat, desprès d’una bona jugada col·lectiva in minut més tard, el seu company Sergi marcava el 0 a 2. Però en el mateix minut 12 de la primera part, Les Corts marcava el seu primer gol i retallaven diferències. A més a més els blaugranes arribaven a la cinquena falta a set minuts de la fi dels primers 20 minuts.

La sisena falta blaugrana arribava en el minut 15 i Les Corts desaprofitava l’ocasió d’empatar. El Cadet blaugrana feia la setena falta i el doble penal de Les Corts entrava a la porteria blaugrana per establir l’empat a 2, resultat amb que es va arribar al descans.

S’escapa la final

Els de Martí Graells, tècnic blaugrana, han començat la segona part tancant a Les Corts en el seu camp i tenint ocasions per avançar-se en el marcador però en una contra els de Les Corts s’han avançant en el minut 6 de la segona part.

Els blaugranes seguien tancant al rival i la cinquena falta de Les Corts, arribava a 12 minuts i 15 segons per a la fi del partit. I de nou quan més atacava el Barça Lassa , Les Corts ha marcat el seu quart gol en el minut 32 de partit. Els barcelonistes ho intentaven però Les Corts tenia el domini del partit amb sortides ràpides des de la defensa.

En el darrers tres minuts els blaugranes treien el porter-jugador per reduir diferències però no ha estat possible. Les Corts ha referendat el seu triomf amb un dos gols en el darrer minut del partit

Aquí podeu consultar l’acta de Les Corts – Barça Lassa (6-2)