Catgas Energia – Barça Lassa juvenil (2-4): Campió de la Copa Catalunya de futbol sala

El juvenil blaugrana suma aquest títol al de Campió de la Copa d’Espanya i el de Campió de Lliga

La temporada perfecta és la que han protagonitzat Pep Ruiz i els seus joves jugadors. Amb el triomf a Martorell per 2 a 4 davant el Catgas Energia de Santa Coloma de Gramenet, el juvenil blaugrana ha obtingut els tres títols oficials en joc, completant una temporada per emmarcar.

Control blaugrana

Els primers minuts han estat de contacte entre ambdós equips. Tant Catgas com el Barça Lassa han disposat d’ocasions sense que aquestes es materialitzessin en gol. La sort no estava del costat blaugrana, ja que en el minut 8 i de manera gairebé consecutiva estavellaven una pilota al travesser i una altra al pal. Però l’esforç tenia recompensa i el capità blaugrana, Pau Recasens va obrir el marcador en el minut 11.

El partit era intens, Catgas, tot i que el control de la pilota era blaugrana, sabia sortir amb perill des de darrera. El tècnic blaugrana, Pep Ruiz, veia com els seus homes continuaven posant setge sobre la porteria dels de Santa Coloma i la recompensa a la bona feina venia en forma de gol en el minut 17, on Povill finalitzava una bona combinació d’equip per marcar el segon gol blaugrana (0-2), resultat que reflexava el domini blaugrana durant els primers 20 minuts

Amb solvència

El Barça Lassa sortia al pavelló de Martorell, a la segona part, amb la mateixa solvència que havia demostrat a la primera. Amb el control de la pilota i creant perill des de el primer minut de joc., però no podien badar doncs el de Santa Coloma de Gramenet arribaven amb perill a la porteria blaugrana i un gol els podia tornar a entrar en el partit.

I el fruit a l’ofensiva blaugrana el materialitzava Ripol amb el 0 a 3 en el minut 30 del partit, però en esport res mai és segur un al cap de pocs segons el Catgas Energia marcava el seu primer gol i gairebé feia el seu segon gol. Tot restava de nou obert.

La cinquena falta de Catgas es produïa a set minuts per a la fi del partit i els blaugranes, lluny d’especular, seguien buscant el quart gol que certifiqués el triomf. Amb la sisena falta de Catgas el Barça Lassa ha tingut l’oportunitat de fer el quart gol però una doble aturada del porter de Santa Coloma ho ha evitat, a cinc minuts per a la finalització del partit.

En el minut 17 de la segona part, Catgas situava sobre la pista el porter-jugador i aconseguia el segon gol a trenta segons del final però el Barça Lassa juvenil marcava el quart gol a dos segons pel final i completava la temporada perfecta

Aquí podeu consultar l’acta del Catgas Energia – Barça Lassa (2-4)