Campions de la World Futsal Cup

Els equips aleví, infantil, cadet i juvenil del futbol sala blaugrana, triomfen en el mundial oficiós de les seves categories

Durant aquest dies de festa ha tingut a la localitat de Blanes la World Futsal Cup, en la seva sisena edició. Els equips del futbol sala formatiu blaugrana han obtingut el títol en totes les categories que hi jugaven, demostrant, un cop més, la bona feina que s’està realitzant amb la base del futbol sala blaugrana.

A la categoria Aleví, els blaugranes es van imposar a la final a l’Olé futsal anglès per 6 a 4, en un partit vibrant i disputat. A la categoria infantil, els blaugranes van superar el Rose City dels EEUU per un contundent 7 a 1.

Per la seva banda els cadets blaugranes van tenir que suar de valent per superar el Río de Janeiro. Ho van fer a la tanda de penals amb un resultat favorable de 4 a 3. L’equip juvenil del Barça Lassa es va proclamar campió en guanyar per 6 a 3 el Futsal City de Colòmbia.

El domini de la competició, on el Barça Lassa va guanyar en totes les categories que jugava, es va veure acompanyat amb diversos guardons individuals a les diverses categories.