Bona marxa en el futbol sala formatiu

Els equips de la base guanyen els seus partits del cap de setmana

Bona jornada a nivell de resultats dels equips de formació de la secció de futbol sala. Tot i la derrota del segon equip, la resta dels equips de la base s’emporten el triomf en els seus partits.

L’aleví va superar el Badalona Futsal Iris per 0 a 3, en un partit corresponent a la quarta jornada de Lliga

El partit començava amb força intensitat per part dels dos equips. El domini del joc i de les ocasions era blaugrana. Els alevins del Barça arribaven a porteria, però els hi faltava materialitzar en l'últim remat o l'última passada. L'equip local durant tota la primera part, arribava 2 cops mitjançant dos accions a pilota parada. El Barça tenia forces ocasions de gol però totes elles sense premi. Així doncs el resultat al descans era de 0-0.

La segona part tenia la mateixa tònica que la primera, els locals defensaven i intentaven mitjançant algun contracop o pilota de banda i corner. L’aleví continuava molt participatiu, sent molt incisiu i amb forces ocasions. Però després d'un parell de pals s’aconseguia després d'un rebot fer gol. Fins als minuts finals no es va trencar el marcador.

Per la seva banda l’equip infantil va superar el Manresa per 5 a1 , en un partit jugat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

El cadet del FC Barcelona va tornar a mantenir la porteria imbatuda i guanyà amb claredat un bon rival. Els blaugranes dominaven el joc, però sense aconseguir perforar la porteria contraria. A mesura que anaven passant els minuts el domini blaugrana es feia més evident, fruit d’aquest domini s’aconseguia el primer gol gràcies a un bon xut exterior. Seguidament una jugada d’estratègia de banda executada a la perfecció permetia eixamplar la diferència. A falta de 2 minuts per acabar la primera meitat un ràpid contraatac permetia als blaugranes enfilar el camí dels vestuaris amb un còmode 3 a 0.

A la represa, els blaugranes van posar més setge a la porteria manresana, però les bones intervencions del porter dels del Bages feia que el partit seguís viu. Finalment sobre el minut 10 d’aquesta segona meitat, els barcelonistes aconseguien superar al porter rival. Aquest fet va donar confiança als nois de Martí Graells que en una altra bona jugada col·lectiva i definida al segon pal marcaven el definitiu 5 a 0.El FC Barcelona cadet segueix comptant els partits per victòries i aconsegueix mantenir la porteria imbatuda per segon partit consecutiu

A la Liga Nacional Juvenil, el Barça es va imposar el Salou per 5 a 3, en partit corresponent a la 6à jornada de la competició.

El partit començava amb Salou situant la seva defensa a l’altura de mitja pista i intentant jugar un joc directe a porteria. Els blaugranes portaven la iniciativa del joc, tot i encara no estar gaire còmodes per arribar l’àrea rival tot i tenir ocasions per fer el 1r gol; en una falta a la frontal de l’àrea, el Salou feia el 0-1 a mitjans de la 1a meitat, uns minuts desprès i novament en una falta Salou feia el 0-2. Temps mort blaugrana i reacció, per arribar a l’empat a dos al descans.

A la 2a meitat el Barça augmentava el ritme en atac i interpretava millor el que necessitava el partit i marcaven el 3-2. Els següents minuts el juvenil tenia múltiples ocasions per fer més gols però no acabava de ser efectiu i Salou novament amb un xut llunyà feia l’empat a 3.

Tot i l’empat seguíem portant tota la iniciativa del joc i Hugo en una molt bona jugada amb pivot i Dani novament en una molt bona jugada col·lectiva feien el 5-3 definitiu, resultat curt per el nombre d’ocasions tingudes i 6à victòria seguida que permet seguir compartint el liderat amb el Mataró.