Amplis triomfs en el formatiu del futbol sala

Victòries per amples marges de varis equips de les categories de formació

Un cap de setmana ple de triomfs en tot el futbol sala formatiu. Des de el Barça Lassa B, que va superar el Real Betis per 5 a 3, fins l’aleví, tots els equips de la base van sumar triomfs, alguns d’ells amb diferències amplies de gols.

Triomf a Santa Coloma

L’Infantil va superar, a Santa Coloma de Gramenet a CFS La Unión per 0-11. El partit va començar amb una forta pressió blaugrana i als primers 3 minuts l'equip infantil ja guanyava 0-3 amb dos gols de Victor Ramos i un d'Adrián Tapias. La superioritat culer es notava sobre la pista, i Akim al minut 12 feia el 0-4 en una bona jugada col·lectiva.

Al minut 15, Marc Paterna de córner feia el 0-5 amb un fort xut creuat. Als últims instants de la primera part, Adrián Tapias aconseguia prendre dues pilotes en primera línia i feia el 0-6 i el 0-7 consecutius definint molt bé a porteria. A la segona part, al minut 24 Pol Salas feia el 0-8 en un bon 1x1 contra el porter picant la pilota per sobre. I al minut 30 Adrián Tapias aconseguia una altra recuperació de pilota i feia el 0-9 i el quart gol en el compte particular.

Al minut 34, Roger Panadès aconseguia el 0-10 amb un autèntic golàs des de la banda i sense gaire angle, amb un fort xut que entrava per l'escaire. A tres minuts del final, Pol Salas feia el 0-11 definitiu amb un altre bon xut creuat.

Triomf treballat del juvenil

L’equip juvenil s’enfrontava a L’Hospitalet Bellsport, en un partit complicat, on els blaugranes van poder sumar 3 punts amb un ajustat 3 a 2 favorable als homes de Pep Ruíz. Els blaugranes continuen liderant el Grup 5 de la Liga Juvenil  Nacional amb 64 punts, dos per sobre del Mataró.

Per la seva part tant el Cadet com l’Aleví van resoldre amb solvència els seus partits. El Cadet, a l’igual que l’equip Infantil, va guanyar a la pista de La Unión per 0 a 11 i els Alevins van superar FS Olesa per 12 a 1, en un partit jugat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.