Victòries importants davant de rivals directes

El doble triomf del Cadet i de l’Infantil contra el Catgas Energia Santa Coloma suposa un pas de gegant per als dos equips per aconseguir el títol de lliga

JUVENIL (J28): FC Barcelona-4, CFS La Unión-3

El Juvenil va aconseguir una victòria molt treballada davant d’un rival que va plantar cara en tot moment i que va equilibrar un resultat advers en dues ocasions. Després d’uns primers minuts de màxima igualtat amb un gol per a cada equip, el Barça va prémer l’accelerador abans del descans i va marxar amb un avantatge de 3-1 al descans amb gols de Juanjo (2) i Bernat.

A la segona part, La Unión va aconseguir empatar i el partit va entrar en l’últim quart d’hora amb el marcador equilibrat (3-3). El gol de la victòria blaugrana el va marcar Juanjo en una jugada de pivot completant el seu hattrick particular. El Barça, que ja és campió de lliga, segueix comptant els partits per victòries.

F.C.BARCELONA: Yeray, Hugo, Rober, Pau i Juanjo–cinc inicial- També van jugar: Alex, Víctor, Bernat, Marc, Juanfran, Dani i Jandro

GOLS: 1-0. Juanjo (min 1), 1-1 (min 3), 2-1 Bernat (min 12), 3-1 Juanjo (min 13), 3-2 (min 17), 3-3 (min 22), 4-3 Juanjo (min 28)

CADET (J20): FC Barcelona-9, Catgas Energia Sta. Coloma-2

Victòria importantíssima del Cadet davant del segon classificat i pas de gegant de l’equip per aconseguir el títol de lliga. Tot i que el Catgas es va avançar en el marcador al minut 6, el Barça va remuntar i va exhibir un joc d’atac imparable que es va traduir en un 5-1 abans del descans.

A la segona part el partit va seguir amb la mateixa dinàmica i els blaugrana van acabar golejant per 9-2 amb doblets de Bernat Povill i Arnau Garcia. Amb aquesta victòria, el Barça ja té 9 punts d’avantatge a la classificació sobre el Catgas quan falten 6 partits per acabar la lliga.

GOLS: 0-1 (min.6); 1-1 Bernat Trias (min.6); 2-1 Bernat Povill (min.9); 3-1 Alejandro Montero (min.14); 4-1 Àlex Garcia (min.14); 5-1 Joan Lobera (min.15); 6-1 Bernat Povill (min.21); 7-1 Arnau Garcia (min.25); 7-2 (min.33); 8-2 Arnau Garcia (min.33); 9-2 Aniol Vendrell (min.35).

INFANTIL (J20): FC Barcelona-2, Catgas Energia Sta. Coloma-1

Gran victòria de l’Infantil davant del tercer classificat amb un final de partit apassionant i un gol decisiu de Javi a falta de 14 segons que certificava el triomf culer amb el Catgas jugant amb porter jugador.

Després d’un inici de partit molt igualat, els colomencs es van avançar en el minut 14 aprofitant una pèrdua de pilota del Barça. Abans del descans, els visitants van fallar un llançament de 10 metres per ampliar el marcador. A la segona part, però, el Barça va sortir decidit a remuntar i va gaudir de bones ocasions per marcar. L’empat va arribar al minut 27 amb un gol de Marc culminant una gran jugada de Sergio. I Javi va marcar el 2-1 definitiu en l’últim minut amb el Catgas arriscant amb el porter jugador i després de desaprofitar un doble penal.

GOLS: 0-1 (min 14) / 1-1 Marc (min 27), 2-1 Javi (min 40).

ALEVÍ (J20): Manresa-0, FC Barcelona-3

Victòria de l’Aleví davant d’un Manresa combatiu que va vendre cara la derrota. El Barça va trencar la teranyina defensiva local al minut 3 amb un gol d’Akim, i abans del minut 10 Magí feia el 2-1.

A la segona part, el Barça seguia dominant i no deixava entrar el rival en el partit. Eudald va fer el 3-0 als dos minuts de la represa i amb aquest marcador es va arribar al final del partit.

GOLS: Akim Ràfols (min 3); Magí Yeves (min 8); Eudald Ripollés (min 17)