Victòria treballada contra el Palma Futsal (6-1)

El Juvenil guanya a un bon rival en un partit que es resol a la primera part

El Barça va superar al Palma Futsal en la segona jornada de la Divisió d’Honor i ja suma dues victòries en dos partits en aquest inici de lliga. Els blaugrana van sortir mentalitzat de la dificultat de l’enfrontament, ja que l’equip balear venia de treure un valuós empat contra Les Corts UBAE, i ràpidament es van fer amb el domini del joc.

Al minut 6, el Barça va marcar l’1-0 en una bona jugada col·lectiva que va culminar Víctor. Tot just un minut després, Jandro feia el 2-0 i el marcador donava tranquil·litat als blaugrana.  A partir d’aquest moment es van veure els millors minuts dels blaugrana, però el 3-0 va trigar una mica encara en arribar. El va marcar Hugo al minut 14, gràcies a una recuperació en camp contrari. Quan ja semblava que els jugadors enfilarien el camí dels vestidors amb aquest resultat, Juanfran culminava un ràpid contraatac i deixava el marcador a la mitja part en 4-0.

A la represa, va canviar el guió. Els balears, sense res a perdre, van sortir disposats a canviar la dinàmica i ràpidament reduïen diferències i feien el 4 a 1. El joc del Barça va deixar de ser fluid i es van produir varies pèrdues de pilota que es van traduir en ocasions visitants. Però quan pitjor ho estava passant el Barça va arribar el 5-1 en una ocasió aïllada que va materialitzar Marc Anton. Tot i que el partit va seguir amb la mateixa dinàmica, amb un Palma molt intents, ja a les acaballes Juanfran marcava el definitiu 6 a 1.

La propera setmana els blaugranes visiten la pista de l’Hospitalet Bellsport, una prova important per mantenir el liderat.