Victòria de prestigi del Juvenil per començar l’any

L'equip segueix comptant els seus partits de lliga per victòries i s’imposa al Palma Futsal per 2-5 amb 4 gols de Juanfran i un de Robert

JUVENIL (J17): PALMA FUTSAL 2, F.C.BARCELONA 5

El FC Barcelona afrontava la tornada a la competició després de l’aturada nadalenca jugant a la difícil pista del Palma Futsal. Ja en els primers minuts es va veure que els blaugranes no volien sorpreses i ràpidament aconseguien el 0 a 1 en una bona jugada col·lectiva que culminava Juanfran. Tot i això, els balears van seguir exercint una bona pressió dificultant la sortida del joc blaugrana. Aquesta pressió va tenir els seus fruits quan els locals empataven el partit gràcies a una recuperació en pista ofensiva. El partit va entrar en uns minuts d’equilibri en que cap dels dos equips podia imposar el seu estil de joc. Al minut 13, però, una recuperació visitant va permetre al Barça agafar als balears amb la defensa desorganitzada i aconseguir l’1 a 2, també obra de Juanfran. Quan ja semblava que els jugadors enfilarien el camí dels vestidors amb aquest resultat, Juanfran va arrodonir una gran primera part aconseguint el hattrick a falta de 30 segons per arribar al descans (1-3).

A la represa el Barça va sortir disposat a sentenciar el partit i va tenir diverses ocasions per ampliar les diferències però va faltar la punteria. Els minuts anaven passant amb domini blaugrana, però els balears incomodaven la porteria defensada per Àlex amb ràpids contraatacs. El marcador, però, no va patir cap variació fins que, a falta de només 7 minuts per al final, Robert marcava l’1 a 4. I l’1-5 arribava tot seguit a la sortida d’un córner que rematava Juanfran. En els darrers minuts el Palma Futsal va optar per treure el porter-jugador i va aconseguir marcar el 2-5 definitiu.

Amb aquesta victòria el FC Barcelona continua comptant els partit per victòries. La següent setmana L’Hospitalet Bellsport visitarà la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

F.C.BARCELONA: Àlex, Víctor, Juanfran, Juanjo i Robert –cinc inicial- També van jugar: Pau, Marc, Bernat, Arnau i Christian

GOLS: 0-1 Juanfran (min 2), 1-1 (min 7), 1-2 Juanfran (min 13), 1-3  Juanfran (min 20), 1-4 Robert (min 33),  1-5  Juanfran (min 35), 2-5 (min 36)