Triomf agònic del Juvenil per mantenir la ratxa

L’equip es distancia al liderat amb 13 victòries en 13 partits de lliga. També van guanyar el Cadet, l’Infantil i l’Aleví en una nova jornada amb ple de victòries

JUVENIL (J13) Ce Jesús Maria-1, Barça-2

Victòria treballada del Juvenil en un partit molt disputat a la pista del Jesús Maria. Els locals van sorprendre apostant per treure el porter jugador d’entrada, als cinc minuts de joc. El Barça no es va sentir còmode en aquest tram inicial del partit, amb més pilotes perdudes del que és habitual. Tot i això, els blaugrana van resistir amb un home menys quan l’àrbitre va expulsar Marc Anton. I tot just recuperar la igualtat sobre la pista els de Martí Graells van inaugurar el marcador amb un gol de Bernat de jugada d’estratègia. Amb el gol en contra, el Jesus Maria va seguir amb porter-jugador i la insistència va donar els seus fruits amb el gol de l’empat just abans del descans (1-1).

A la segona part, la tònica va ser la mateixa. El Jesus Maria atacant de 5 i domini altern. Només a falta de 4 minuts per al final del partit, el Juvenil va aprofitar un dels pocs errors locals per marcar el gol de la victòria des de 30 metres després d’una recuperació. Amb aquesta victòria el Juvenil segueix comptant els seus partits per victòries i la propera setmana rebrà la visita del Salou.

F.C.BARCELONA: Alex, Víctor, Marc Anton, Bernat i Rober –cinc inicial- També van jugar: Yeray, Juanfran, Hugo, Pau, Jandro i Joan

GOLS: 0-1 Bernat (min 16), 1-1 (min 19), 1-2 Bernat (min 37)

CADET (J10): Barça-12, Sant Andreu-2

El Cadet va fer bons els pronòstics aconseguint una victòria contundent contra un dels equips de la part baixa de la taula. Tot i això, el Sant Andreu es va avançar al marcador al minut 4, fruit d’una jugada de contraatac. Els blaugrana no van variar el guió pel fet d’haver encaixat un gol i van seguir dominant amb paciència. Ben aviat va arribar la remuntada, amb tres gols –obra d’Arnau (2) i Christian- entre els minuts 13 i 16.

Només començar la segona part, Christian anotava el 4-1. I a partir d’aquest quart gol el domini va resultar total. Els gols van anar caient fins al 12-2 definitiu.

Gols: Arnau 5, Christian 2, Dani, Victor, Adri, Ramajo, Aniol.

INFANTIL (J10) Barça-6, Futsal Mataró-2

Partit amb un inici trepidant ple d’ocasions de gol. El Futsal Mataró va enviar dues pilotes al pal abans d’avançar-se al marcador al minut 7 (0-1). Després d’una primera part molt igualada, al minut 18 arribava el gol de l’empat en una jugada d’estratègia culminada per Javi (1-1).

A la segona part, però, el guió va variar i el Barça va dominar totalment el partit desplegant un gran joc ofensiu i defensant molt bé les transicions de l’equip visitant. Al minut 22, Kike feia el 2-1 aprofitant una bona assistència de Adrián. I un minut més tard,  Toni marcava el 3-1 després d’una gran jugada col·lectiva. Amb el resultat a favor, els blaugrana van guanyar confiança en el seu joc i van arrodonir la golejada amb gols de Sergi i dos d’Adrián.

Gols: 0-1 (minut 7), 1-1 Javi (minut 18) / 2-1 Kike (minut 22), 3-1 Toni (minut 23), 4-1 Sergi (minut 28), 5-1 Adrián (minut 35), 5-2 (minut 36), 6-2 Adrián (minut 37).

ALEVÍ (J10): Les Corts-2, Barça-3

Victòria important de l’Aleví a la pista del tercer classificat després d’un partit molt igualat. Els blaugrana van sortir molt intensos i pressionant bé la sortida de la pilota rival. Això es va traduir amb un 0-2 al descans amb gols d’Akim Ràfols i Izan Vargas.

A la represa, Les Corts va aprofitar un error defensiu del Barça per escurçar diferències (1-2). I Pol responia amb el tercer gol del Barça després d’una gran jugada col·lectiva (1-3). Als minuts finals, però, Les Corts va posar emoció al partit marcant el 2-3 quan millor estava jugant el Barça.

GOLEJADORS: Akim Ràfols (6'); Izan Vargas (6'); Pol Salas (20')