Tres victòries i una derrota en una jornada complicada

El equips Juvenil, Cadet i Aleví segueixen comptant els seus partits per victòries, mentre que l’Infantil encaixa la primera derrota de la temporada contra el CN Sabadell

JUVENIL (J7): FUTSAL MATARÓ-1; BARÇA-7

El Juvenil del FC Barcelona v guanyar amb comoditat a la pista mataronina i reafirma el seu liderat a la Divisió d’Honor. Els dos primers classificats es citaven en un partit que prometia ser d’emocions fortes. Els primers minuts de joc, però, foren de tempteig per part dels dos equips; el barcelonistes tenint la possessió de la pilota però sense disposar d’oportunitats, i els del Maresme esperant la seva oportunitat per sortir al contraatac. Cap dels dos equips volia cometre cap errada que decantés la balança. Mica en mica, els blaugranes disposaven d’alguna ocasió, com la que va suposar el primer gol del partit obra de Víctor, al minut 7 (0-1). A partir d’aquest moment, els blaugranes van intensificar el seu domini en el joc i això els va permetre disposar de diverses ocasions per augmentar la diferència. Finalment, els jugadors van enfilar el camí dels vestidors amb el 0 a 1, un resultat molt obert.

A la represa, el conjunt blaugrana va aconseguir el 0 a 2 en la primera oportunitat mitjançat Luis (0-2). Ràpidament la resposta mataronina va arribar culminant un bon contraatac (1-2). En aquest moment, es van veure el millors minuts del Mataró, que buscava l’empat. Aquesta eufòria local va ser tallada de soca-rel amb tres gols seguits dels nois de Martí Graells. El marcador quedava 1-5, i el partit molt encarrilat per als blaugrana. Faltant 7 minuts, el porter-jugador va fer acte de presència i això va permetre al Barça sentenciar definitivament el partit aprofitant una pèrdua local amb un gol de porteria a porteria del porter blaugrana Àlex. Quan ja s’arribava al final del partit, una bona jugada col·lectiva permetia als barcelonistes culminar la golejada posant el definitiu 1-7.

Amb aquesta victòria, el FC Barcelona continua comptant els partits per victòries. El proper cap de setmana el Montcada visitarà la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

F.C.BARCELONA: Àlex, Hugo, Juanfran, Luis i Robert –cinc inicial- També van jugar: Juanjo, Pau, Marc, Bernat i Víctor

GOLS: 0-1 Víctor (min 7), 0-2 Luis (min 23), 1-2 (min 24), 1-3  Bernat (min 27), 1-4 Víctor (min 28),  1-5  Luis (min 29), 1-6 Àlex (min 36), 1-7 Bernat (min 39).

CADET (J5): BARÇA-6; CN SABADELL-1

S’enfrontaven dos equips igualats a punts al capdavant de la classificació i amb ple de victòries. Només començar, el Barça es mostrava molt encertat i Jandro feia l’1-0 rematant de taló. En els minuts següents, els blaugrana es van mostrar seriosos en defensa però no van acabar de fer-se amb el domini del partit. Faltant dos minuts per a la mitja part, Jandro anotava el 2-0 definint amb encert una gran passada d'Àlex Garcia, i acte seguit el mateix Jandro completava el seu hattrick particular culminant una gran contra.

A la segona part, el Barça va controlar molt millor el partit, tot i que el CN Sabadell feia l’1-3 en els primers minuts de la represa. Als 6 minuts, Víctor marcava el 4-1, i Arnau sentenciava amb el cinquè gol a mitja segona part. La golejada va quedar en 6-1 quan el CN Sabadell va treure el porter-jugador i els blaugrana van aprofitar una recuperació per marcar mitjançant Arnau.

INFANTIL (J5): BARÇA-0; CN SABADELL-2

El partit va començar amb el CN Sabadell esperant al seu camp i intentant sorprendre al contraatac. El conjunt blaugrana, fidel al seu estil de joc d'atac, disposava de bones oportunitats però no les acabava de materialitzar. Aleshores els visitants van començar a pressionar més amunt, i fruït d'aquesta pressió, combinada amb una errada individual en la construcció de joc blaugrana, arribava el primer gol del partit al minut 18 (0-1).

A la segona part, el partit seguia la mateixa tònica. El Barça intentant-ho de totes les maneres, tenint ocasions clares de gol, però sense sort ni punteria. I al minut 30, després d'una altra pèrdua de pilota en propi terreny de joc blaugrana, els visitants aconseguien el 0-2 amb un xut creuat.  Amb el marcador favorable, el CN Sabadell se sentia còmode defensant i jugant amb el pivot. No era el dia del Barça, que va fallar moltíssimes ocasions de gol i, fins i tot, va desaprofitar un doble penal per escurçar diferències.

En general partit intens, amb bona circulació de pilota, amb el Barça disposant de bones ocasions, però amb un rival ben preparat físicament, amb jugadors grans i molt potents, i que van tenir la sort d'aprofitar les poques ocasions que van tenir.

ALEVÍ (J5): SANT ANDREU DE LA BARCA-1; BARÇA-5

Partit amb molt d'ambient a les graderies, amb un Sant Andreu de la Barca que va sortir molt intens, i amb una defensa a un quart de pista i força tancada. El Barça centrava els seus esforços en moure ràpid la pilota i crear ocasions de gol sense cometre errades que propiciessin contres perilloses. Al 5' de joc, i després d'un servei de banda i un cop de cap a l'àrea, el Sant Andreu de la Barca s’avançava al marcador (1-0). L’alegria local va durar poc. En només tres minuts, el Barça aconseguia capgirar el marcador amb dos gols seguits d’Eudald i Magí que avançaven donaven avantatge als blaugrana (1-2). El marcador a favor va donar tranquil·litat al joc del Barça, i això es va traduir al marcador amb dos gols més abans del descans (1-4).

A la represa, els locals seguien col·locats al darrera esperant alguna errada del Barça, però els blaugrana van gestionar bé l’avantatge al marcador. El domini i la possessió eren visitants, i al minut 22' Victor feia el seu segon gol i tancava el marcador amb el resultat final d’1-5.

GOLS: Eudald Ripollés (5'); Magí Yeves (7'); Victor Sanchéz (10'/22'); Jordi Sanchéz (12')