Pluja de gols per acabar les lligues

L’Aleví, l’Infantil i el Cadet golegen en l’última jornada del campionat

CADET (J26) Sant Julià-2, Barça-5

Victòria molt treballada del Cadet a la pista del Sant Julià. El Barça va sortir molt intens i de seguida es va avançar al marcador amb 0-2, però els locals no van tirar la tovallola i van aconseguir empatar abans del descans (2-2).

A la segona part, el Barça va fer un partit molt seriós i es va acabar imposant per 2-5 amb un hattrick d’Alejandro Montero. En resum, el Cadet acaba la lliga amb 71 punts: 23 victòries, 2 empats i 1 sola derrota, amb 186 gols a favor i només 39 en contra en 26 jornades disputades.

Gols: 0-1 Àlex Garcia (4’); 0-2 Alejandro Montero (7’); 1-2 (15’); 2-2 (19’); 2-3 Alejandro Montero (22’); 2-4 Víctor Cecilia (37’); 2-5 Alejandro Montero (37’)

INFANTIL (J26) CN Caldes-0, Infantil-12

L'infantil visitava una de les pistes més difícils de la lliga per tancar la temporada. L'equip de Xescu Cugat va sortir a per totes i va completar una primera part molt bona, finalitzant 0-5 al marcador.

Un inici espectacular a la segona part, amb 6 dianes consecutives en només 6 minuts, va acabar de decantar el partit a favor del Barça. Al final, el marcador va ser de 0-12 en un partit molt treballat i amb un gran ritme de joc. Cal destacar el gran joc col.lectiu i la bona solidesa en defensa amb una bona actuació del nostre porter Pau López. En resum, l’Aleví finalitza la lliga amb 70 punts: 23 victòries, 1 empat i 2 derrotes, amb 160 gols a favor i només 31 en contra.

Gols: 0-1 Sergi (min 5), 0-2 Victor (min 9), 0-3 Roger (min 17), 0-4 Sergi (min 17), 0-5 Adrián (min 20) / 0-6 Dani (min 21), 0-7 Victor (min 23), 0-8 Sergi (min 24), 0-9 Toni (min 24), 0-10 Toni (min 25), 0-11 Adrián (min 26), 0-12 Garvin (min 31)

ALEVÍ (J26) Futsal Arenys-1, Barça-14

Últim partit de lliga amb molt ambient al pavelló d'Arenys i un inici molt bo per part del Barça, que als 5 minuts ja dominava per 1-3 al marcador. L’Aleví va tenir moltes ocasions durant aquesta primera part i el partit va arribar al descans amb un clar 1-5.

A la segona part el domini blaugrana encara va ser més evident fins arribar al 1-14 final. En resum, l’Aleví finalitza la lliga amb 76 punts, amb 25 victòries i només un empat, i 184 gols a favor i només 25 en contra en 26 jornades disputades.

Gols: Akim Ràfols (0-1, min 3'); Eudald Ripollés (0-2, min 4/1-10, min 24); Pol Salas (1-3, min 5/ 1-6, min 18/ 1-7, min 18); Victor Sanchez (1-4, min 8); Jordi Sanchez (1-5, min 14/ 1-9, min 19/1-12, min 28/ 1-13, min 29); Luís Medina (1-8, min 19/1-11, min26)