L’Infantil vol seguir amb la ratxa a la MiniCopa

L’Infantil vol seguir amb la ratxa a la MiniCopa

El Barça ha guanyat el torneig en les quatre edicions que s’han disputat fins ara

El llistó està molt alt i el repte és mantenir-lo. L’equip Infantil del Barça entrenat per Xesco Cugat i Guillem Puchal debutarà aquest divendres a la MiniCopa amb l’objectiu de repetir la victòria de les quatre primeres edicions del torneig. La última, la temporada passada contra Catgas Energia Santa Coloma i les anteriors contra ElPozo, Jumilla i Movistar Inter.

El quadre és el mateix que en el torneig dels ‘sènior’. El Barça debutarà divendres a les 12:30 contra Xota als quarts de final. Les semifinals es disputarien dissabte i la final diumenge al Quijote Arena. “El grup està amb una barreja de nervis, eufòria i ganes”, diu l’entrenador Xesco Cugat. “És una competició que fa molta il·lusió als jugadors”, explica. “Som un equip acostumat a guanyar i que porta bé la pressió, però des del cos tècnic sempre remarquem als nois que el més important és que gaudeixin de l’experiència i que els resultats ja arribaran per si sols”, remarca Xesco Cugat.

L’equip Infantil ja ha aconseguit un gran èxit aquesta temporada en conquistar la World Futsal Cup que es va disputar el passat mes de desembre. A més, els blaugrana són líders també de la lliga de Divisió d’Honor. Molta sort en el torneig!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut