L’Infantil completa el ple de lligues del planter

L’Infantil completa el ple de lligues del planter

Tots els equips de la base, des del Sènior B i fins a l’aleví, s’han proclamat campions de les seves respectives lligues

El Barça de futbol sala Infantil va guanyar per 4-1 aquest dissabte al Jesús Maria en la penúltima jornada i es va proclamar campió de lliga de la Divisió d’Honor. Els blaugrana van haver de remuntar un gol en contra en els primers minuts i van acabar proclamant-se campions gràcies a les dianes de Toni, Kike, Víctor i Javi. És el tercer títol important que guanya l’equip Infantil aquesta temporada després de la World Futsal Cup i la Mini Copa.

Amb el títol de l’Infantil es completa el ple de lligues del planter de la secció de futbol sala del Barça. Tots els equips de la base s’han proclamat campions de les seves respectives lligues. El Barça B va guanyar, per primera vegada, la Segona Divisió. I els equips Juvenil, Cadet, Infantil i Aleví van revalidar els títols de lliga dels quals ja eren vigents campions.

Al marge de la victòria de l’Infantil, aquest cap de setmana el Cadet va empatar contra Les Corts UBAE en un partit vibrant (4-4) i l’Aleví es va imposar al Sant Joan Vilassar de Mar (2-6).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut