L’Infantil, campió de la World Futsal Cup

L’Infantil, campió de la World Futsal Cup

Els equips Aleví, Cadet i Juvenil arriben fins a la final i cauen per la mínima

Punt i final a la World Futsal Cup que s’ha disputat aquesta setmana a Blanes amb un balanç final molt positiu per al planter del Barça de futbol sala. Els blaugrana han guanyat el títol en la categoria Infantil i han aconseguit arribar a la final en les categories Aleví, Cadet i Juvenil. La Word Futsal Cup és un dels tornejos més prestigiosos a nivell internacional a nivell de futbol sala base i enguany ha comptat amb la participació de 17 clubs de 7 països de tot el món, entre aquests els prestigiosos Corinthians, Santis i Rio de Janeiro (Brasil), Bardral (Japó), Manchester i Olé Futsal (Anglaterra) i World United (USA).

L’Infantil de Xesco Cugat s’ha imposat en la final al Rio de Janeiro per un contundent 7-2. La victòria arrodoneix un torneig brillant de l’Infantil amb quatre victòries, cap derrota, 42 gols a favor i 4 en contra. A més, Adrià Tàpia ha estat escollit millor jugador del torneig.

Pel que fa a la resta de categories, destaca la derrota del Juvenil en la final davant del Corinthians per 3 a 2 en un partit molt competit que ha significat la revenja de la final de la temporada passada. Per la seva banda, l’Aleví ha perdut la final als penals davant l’Olé Futsal britànic després d’acabar el partit amb empat (2-2) i el Cadet ha caigut davant el Rio de Janeiro per 2 a 1.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut