L’Infantil assalta la pista del líder

Els de Guillem Puchal superen la prova a la pista de Les Corts UBAE (2-4). Jornada fructífera amb victòries del Juvenil i el Cadet, i empat de l’Aleví contra el CFS Manent Sta. Coloma

JUVENIL (J14): BARÇA-3, SALOU-0

El Juvenil va superar una prova difícil contra el Salou, en un partit que no es va resoldre fins als instants finals. El Barça va sortir a l’atac i va inaugurar el marcador al minut 7 amb una gran definició de Juanfran (1-0).  El domini blaugrana es va traduir amb varies ocasions de gol, i Pau marcava el 2-0 a falta de 5 minuts per arribar al descans.

A la segona part el partit va canviar. El Salou va treure profit d’algunes pèrdues de pilota blaugrana i va començar a inquietar la porteria local. A falta de 4 minuts els de la Costa Daurada arriscaven amb el porter-jugador, però l’aposta no els va sortir bé i els blaugrana aprofitaven una recuperació per sentenciar el partit (3-0). El FC Barcelona juvenil segueix comptant els seus partits per victòries. El proper partit el conjunt barcelonista visitarà la difícil pista de Les Corts UBAE, segon classificat.

F.C.BARCELONA: Yeray, Hugo, Robert, Juanjo i Bernat–cinc inicial- També van jugar: Alex, Juanfran, Víctor, Pau, Jandro i Dani.

GOLS: 1-0. Juanfran (min 7), 2-0 Pau (min 15), 3-0 Juanjo (min 39)

CADET (J11): SANT JOAN VILASSAR-2, BARÇA-12

El Cadet va fer bons els pronòstics a la pista del cuer. Els blaugrana es van avançar en el marcador al primer minut i van deixar clares d’entrades les seves intencions. El Barça dominava i no deixava crear perill als locals. Al minut 8 va arribar el 0-2 i el marcador al descans reflectia un clar 0-5.

A la segona part, el Sant Joan Vilassar va treure el porter-jugador d’inici però el Barça no va donar cap opció en defensa i va aprofitar l’oportunitat per acabar golejant al rival (2-12).

Gols: Trias 4, Arnau 3, Joan 2, Ramajo, Victor, Aniol

INFANTIL (J11): AE LES CORTS UBAE-2, BARÇA-4

Partit intens de l’Infantil a la pista del líder de la categoria. Els locals van dominar a l’inici, i al minut 2 s’avançaven al marcador. El Barça va reaccionar i va empatar al minut 13 amb un gol d’Adrián al segon pal després d’una assistència de Kike. I just tres minuts després Roger avançava el Barça al marcador amb gran xut des de la banda (1-2).

A la segona part, el porter Òscar va resultar clau per mantenir l’avantatge blaugrana. Les ocasions arribaven pels dos equips i al minut 31, Marc aprofitava una bona transició ofensiva i superava el porter local (1-3). Al minut 36 els locals van aconseguir retallar distàncies (2-3) i posar emoció, però Adrián novament aprofitava una assistència de Marc per fer el 2-4 definitiu. En general va ser un partit intens, i davant un bon rival. Cal destacar la bona defensa blaugrana, l'encert ofensiu i les aturades de mèrit d’Òscar Dirul.

Gols: 1-0 (min 2), 1-1 Adrián (min 13), 1-2 Roger (min 16) / 1-3 Marc (min 31), 2-3 (min 36), 2-4 Adrián (min 37).

ALEVÍ (J11): BARÇA-2, CFS MANENT STA.COLOMA-2

Tot i avançar-se al marcador amb un gol de Víctor, l’Aleví va començar amb poc ritme i concedint massa ocasions al rival. El partit semblava controlat, però, quan Akim va marcar el 2-0 de falta directa poc abans del descans.

A la segona part, el CFS Manent va anar creixent fruit de la falta d’intensitat blaugrana. Al minut 23, l’equip colomenc va retallar diferències (1-2), i a falta de només dos minuts per al final va arribar l’empat (2-2).

GOLEJADORS: Victor Sanchéz (5'); Akim Ràfols(13')