L’Infantil assalta el liderat de la Divisió d’Honor

Jornada propicia amb victòries de tots els equips del planter i, per primera vegada en tota la temporada, els quatre equips de la base lideren a la vegada les seves respectives lligues

JUVENIL (J21):  Acció Sant Martí-1, Barça-6

El Juvenil es va endur la victòria d’una pista complicada gràcies a una segona part molt efectiva. El partit va començar amb domini blaugrana i un gol al minut 2’, obra de Pau amb un gran xut llunyà. Tot i el gol en contra, els locals van mantenir el seu pla inicial pressionant a mitja pista per sortir al contraatac. El Barça, per la seva banda, va mantenir el domini però sense fer mal de cara a porteria. A la mitja part, el marcador es va mantenir estable en 0-1.

Només començar la segona part, el Barça va tenir nombroses ocasions per marcar el segon gol i finalment, al minut 26, una diana de Víctor feia justícia al que s’estava veient sobre la pista. Amb la tranquil·litat del 0-2, van arribar més ocasions i els blaugrana van deixar pràcticament el partit sentenciat amb dos gols més de Bernat i Rober sobre el minut 30’. Un penal va tornar a ficar l’Acció Sant Martí dintre del partit (1-4), però en el tram final, i amb els locals amb un jugador menys per expulsió, el Barça aconseguia marcar l’1-5 mitjançant Marc, i a un minut pel final Hugo feia el definitiu 1-6 amb un llançament de 10 metres. Amb aquesta victòria, el FC Barcelona continua comptant els partit per victòries. La propera jornada el Mataró visitarà la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

F.C.BARCELONA: Àlex, Marc, Rober, Pau i Bernat–cinc inicial- També van jugar: Eric, Hugo, Víctor, Dani i Jandro

GOLS: 0-1 Pau (min 2), 0-2 Víctor (min 26), 0-3 Bernat (min 30), 0-4  Rober (min 30), 1-4 (min 31),  1-5  Marc (min 36), 1-6 Hugo (min 39)

CADET (J16): Barça-12, Manresa FS-1

Golejada del Cadet amb actuació destacada de Bernat Trias, autor de 5 gols. A l’inici, el Manresa va plantejar una pressió alta que va dificultar la sortida de pilota al Barça. Al minut 6, però, dos gols seguits de Víctor i Bernat van obrir la llauna i a partir d’aquí van començar a arribar les ocasions i els gols blaugrana. Aniol i Christian, en dues jugades d’estratègia, anotaven el tercer i el quart gol local; i Adri, abans d’arribar al descans, marcava el 5-0 en una bona jugada col·lectiva.

Només començar la segona part Trias feia dos gols seguits i Alex Garcia també anotava deixant el marcador en un clar 8-0. A partir d’aquí, Manresa optava per treure porter jugador per retallar diferències, però la bona defensa blaugrana i l’efectivitat culer de cara a porteria es va traduir en el 12-1 final.

Gols: Trias 5, Garcia 2, Christian, Aniol, Victor, Joan 2.

INFANTIL (J16): Barça-4, Manresa FS-2

L’Infantil se situa líder a la classificació després d’una gran victòria basada en una actitud impecable de l’equip, una gran labor defensiva i una brillant actuació del porter Pau. Partit intens entre dos equips immersos en dinàmiques guanyadores i que van sortir a per la victòria. Tot i que el Manresa es va avançar en el marcador al minut 7 (0-1), el Barça no va abaixar els braços i va seguir dominant el joc i creant ocasions. L’empat va arribar al minut 12 gràcies a una acció individual de Toni. I tres minuts més tard, Sergi aconseguia capgirar el marcador aprofitant una assistència de Marc (2-1). Encara abans del descans, Víctor robava una pilota i marcava el tercer gol local (3-1).

A la segona part, el partit va pujar de revolucions i Javi marcava el 4-1 de falta. Amb el partit sentenciat, el Manresa va marcar el 4-2 definitiu i el marcador ja no es va moure en els darrers minut tot i que els dos equips encara van gaudir de bones ocasions. La victòria situa l’equip líder de la classificació per la derrota de Les Corts contra el CN Sabadell.

Gols: 0-1 (min 7), 1-1 Toni (min 12), 2-1 Sergi (min 15), 3-1 Victor (min 16) / 4-1 Javi (min 27), 4-2 (min 35)

ALEVÍ (J16): La Unión-0, Barça-7

L’Aleví segueix líder amb pas ferm de la categoria després de la victòria a la pista de La Unión. El partit es va posar de cara amb dos gols de falta de Víctor abans del minut 10. Amb el 0-2 es va arribar al descans.

A la segona part, el Barça va incrementar el ritme i va dominar a plaer el partit creant moltes ocasions de gol. Això es va traduir en el 0-7 final.

GOLS: Victor Sanchez (2'/8'); Jordi Sanchez (17'); Izan Sequero (18'); Izan Vargas (24'); Luís Medina (27'/28')

ALEVÍ (J13-aplaçat) Barça-5, Arenys de Mar-0

Partit difícil contra el quart classificat de la lliga que es va posar de cara amb dos gols en els dos primers minuts de Pol Salas i Eudald Ripollés. Tot i l’efectivitat, el Barça es va mostrar imprecís en el joc durant la primera part i el rival va gaudir d’ocasions fruit de la precipitació defensiva blaugrana. Abans del descans, però, Víctor feia el 3-0 per al Barça.

A la segona part va seguir la mateixa tònica, amb un Barça espès però efectiu que va arrodonir el marcador amb dos gols d’Eudald Ripollés i Izan Vargas.

GOLEJADORS: Pol Salas (1'); Eudald Ripollés (2'/24'); Victor Sánchez (8'); Izan Vargas (12')