L’Aleví i el Cadet, campions de la Copa Catalunya

Els blaugrana no van poder sumar un tercer títol ja que el Juvenil va perdre la final contra el Catgas Energia per 2-1

El planter del futbol sala blaugrana suma dos títols més a una temporada que, de moment, està resultant altament exitosa. A les 5 lligues, una Mini Copa, una World Futsal Cup i un Campionat d’Espanya Juvenil que ja havia conquistat la secció, ara se li han de sumar dues Copa Catalunya. Les han guanyat els equips Aleví i Cadet, després de superar en la final al Catgas Energia (6-0) i al CN Caldes (5-0) respectivament.

En el derbi de categoria Aleví, el Barça va aconseguir una treballada victòria en un partit que no es va trencar del tot fins als minuts finals. Els blaugrana es van mostrar més efectius en una primera part igualada que va acabar 0-2 amb gols d’Izan Vargas i Akim Ràfols. A la segona part, en canvi, els blaugrana van ser superiors i van marcar quatre gols amb un doblet d’Eudald Ripollès i dos gols més de Pol Salas i el mateix Izan Vargas. En la final Cadet, el Barça es va avançar amb un 0-2 en els primers deu minuts de partits amb gols de Bernat Povill i Víctor Cecília. A la segona part, els blaugrana van arrodonir el marcador amb gols d’Alejandro Montero, Joan Lobera i una segona diana de Víctor Cecília.

El derbi de categoria Juvenil se’l va emportar Catgas Energia en imposar-se per 2-1 en una final molt disputada. El gol de Juanfran va resultar insuficient i els colomencs es van endur el trofeu gràcies a dues dianes de Mario López.