L’Aleví es proclama campió de lliga a Salou

L’Aleví es proclama campió de lliga a Salou

Després del Juvenil i el filial, el planter suma la tercera lliga de la temporada i aspira a un ple que podria concretar-se ben aviat amb els títols del Cadet i l’Infantil

El Barça de futbol sala Aleví es va proclamar campió de lliga aquest diumenge a Salou amb un triomf incontestable per 1-7. Els d’Albert Seró es van sobreposar als nervis de l’inici i van acabar golejant i celebrant la consecució del títol amb gols de Pol Salas, Izan Vargas, Akim Ràfols (2), Eudald i Jordi Sánchez (2). L’equip va celebrar la lliga amb una rutllana a la pista i també al vestidor amb una gran festa i la tradicional dutxa dels entrenadors.

El Cadet, a punt

El proper equip que podria proclamar-se campió és el Cadet. Seria el proper dissabte dia 22 d’abril, si guanya a la pista del AE Sant Andreu . En aquesta última setmana, els de Pep Ruiz han sumat dues victòries clau a la pista del CN Caldes (2-7) i aquest útlim cap de setmana contra el CFS Eixample Motorsol (5-1).

L’Infantil, líder

També pinta bé la lliga de l’Infantil, que té un avantatge sòlid de 4 punts a falta de 4 jornades per al final del campionat. Aquest cap de setmana, els de Xesco Cugat i Guillem Puchal han guanyat al CET10 per un contundent 8-0 i podrien ser campions d’aquí dues jornades si guanyen a Les Corts UBAE, el segon classificat, en un duel directe pel títol de lliga.

El Juvenil busca el ple de victòries

Els de Martí Graells, que ja són campions, es van imposar al Jesús Maria per 8-2 i continuen comptant els seus partits per victòries. 28 de 28. Si guanyen els seus compromisos de les dues últimes jornades completaran un ple de victòries històric.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut