L’Aleví, campió de la Air Europa Cup

L’Aleví, campió de la Air Europa Cup

Els blaugrana s’han imposat en la final del torneig a El Pozo Múrcia per 1 a 0

Triomf de prestigi per a l’equip Aleví del Barça de futbol sala que entrena Albert Seró. Els blaugrana han guanyat la Air Europa Cup 2016, que s’ha disputat aquest cap de setmana a Capdepera (Mallorca). El Barça, a més, ha guanyat el torneig amb un ple de victòries: 6 triomfs en 6 partits disputats.

A la fase prèvia, el Barça va superar al Son Oliva (0-1); al Sagrat Cor (0-2) i al Manacor (0-7).  Gràcies a aquestes tres victòries l’equip es va classificar com a primer de grup per als quarts de final. A la ronda de quarts, els d’Albert Seró van guanyar al Viva Sport per 0-9, en un partit molt seriós dels blaugrana que no van donar opció al rival. A les semifinals, el Barça va repetir golejada contra el Montesión (1-9).

La final s’ha disputat aquest diumenge al matí i ha enfrontat el Barça contra El Pozo Múrcia. Ha estat un partit molt igualat, amb el Barça apostant per un joc de combinació i El Pozo atacant amb un joc més directe. El partit s’ha decidit al minut 5’, quan Eudald Ripollés ha aprofitat una assistència d’Akim i ha fet l’únic gol del partit (0-1). Més enllà del resultat, ha estat un cap de setmana de fair play i de convivència entre els equips fantàstic, amb una organització impecable per part del conjunt local, el Palma Futsal. L’Aleví s’ha proclamat campió i els nois s’han endut a casa una experiència inesborrable.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut