Els equips del planter, protagonistes de la World Futsal Cup de Blanes

Els equips del planter, protagonistes de la World Futsal Cup de Blanes

La competició compta amb la participació de 17 clubs de 7 països de tot el món

Aquest dimecres arranca la cinquena edició de la World Futsal Cup a la localitat de Blanes, una competició en que participaran els equips Juvenil, Cadet, Infantil i Aleví del FC Barcelona. Seran, en total, 60 partits repartits en 3 dies de competició i on el FC Barcelona defensarà els títols aconseguits la temporada passada en les categories Aleví, Cadet i Juvenil.

Entre els equips participants destaquen el Santos, el Corinthians i el Rio Futsal (Brasil); el Manchester i l’Ole Futsal Academy (Anglaterra), l’Asti (Itàlia); el Londrina i el Bardral (Japó); el World United, el Futsal RVA, l’Alianza i el City Futsal (USA); el Perez Zeledon Futsal (Costa Rica); i el Palafolls, el Babar i el Blanesport (Catalunya).

El torneig es divideix en cinc categories: Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil. Els equips disputen una fase prèvia en format de lligueta, i a partir de dijous els dos primers classificats de cada grup disputen les semifinals. El torneig es disputa a la Ciutat Esportiva de Blanes, i l’activitat de la competició arranca cada dia a les 9 del matí i s’allarga fins a les 6 de la tarda, des d’avui i fins divendres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut