Els equips del planter, a velocitat de creuer

Doble victòria en els derbis Aleví i Juvenil contra el Catgas; i golejades del Cadet contra l’Amposta i de l’Infantil contra l’Escola Pia de Sabadell

Juvenil (J4): Barça-3, Catgas Energia Santa Coloma-0

Victòria del juvenil en el Clàssic del futbol sala català en categoria Juvenil. En els primers minuts de joc, el partit es mostrava molt equilibrat i amb poques ocasions. Mica en mica, els blaugranes es feien amb el domini del joc, amb tímides aproximacions sobre l’àrea rival. L’equilibri es va trencar quan faltava poc per al descans. Una recuperació barcelonista en zona de construcció del Catgas permetia avançar-se en el marcador als locals mitjançant Juanfran (1-0).

A la represa, els colomencs van sortir disposats a capgirar el partit. Una gran ocasió dels visitants, amb dos jugadors sola contra el porter, va precedir la jugada del segon gol blaugrana. Pau eixamplava les diferències a favor dels locals amb una excel·lent definició (2-0). El resultat favorable  va donar més control als nois de Martí Graells, però els visitants no van abaixar els braços en cap moment. El FC Barcelona va disposar de diverses ocasions per marcar, però el tercer gol es resistia. Finalment el 3-0 va arribar quan només faltaven 5 minuts per al final, després d’una jugada embolicada dins l’àrea del Catgas. Amb aquest marcador, els visitants van optar pel porter-jugador, però el marcador ja no es va moure.

Amb aquesta victòria el FC Barcelona segueix comptant els seus partits per victòries després de 4 jornades i segueixen líders. La propera setmana el Barça visitarà la pista del Club Natació Sabadell

F.C.Barcelona: Yeray, Hugo, Luis, Rober i Pau –cinc inicial- També van jugar: Alex, Marc, Víctor, Bernat, Jandro, Juanjo i Juanfran.

Gols: 1-0 Juanfran (min 17), 2-0 Pau (min 23), 3-0 Víctor (min 35)

Cadet (J2): Barça-9, Amposta1

Primer partit a la Ciutat Esportiva del Cadet contra un equip recent ascendit, amb baixes importants per al Barça. El Cadet, però, es va sobreposar a les adversitats i va dominar totes les fases del partit, contra un Amposta tancat i perillós al contraatac. Als 4 minuts arribava el primer gol, obra de Víctor, i seguidament Arnau feia el 2-0. Tot i gaudir de moltes ocasions, el tercer gol es va fer esperar  fins que faltaven 4 minuts per arribar al descans. A partir d’aquí, màxima eficàcia blaugrana i 5-0 al descans.

L’Amposta va marcar el 5-1 a l’inici de la segona part, en una contra després d’una pilota al pal d’Adri. Però en la jugada següent, Joan marcava el 6-1 i desactivava la reacció visitant. El domini blaugrana va ser clar durant tota la segona part com reflecteix el marcador final de 9-1.

Gols: Arnau (2), Aniol (2), Víctor, Adri, Joan, Jandro i Garcia.

Infantil (J2): Barça- 8; Escola Pia Sabadell- 0

Segona victòria de l’Infantil a la lliga. El partit va començar amb el rival esperant al seu camp i defensant, però les ocasions i els gols blaugrana no es van fer esperar. Al minut 3, Adrián Tapias feia el 1-0 amb un bon xut. Al minut 7, Kike feia una bona jugada individual i aconseguia el 2-0. Al minut 13, Sergi marcava el tercer amb un xut sense angle . El 4-0 el feia Marc Paterna al minut 16 després d'una gran assistència de Javi. I el 5-0 arribava al minut 18 mitjançant un xut exterior de Roger. Amb aquest marcador de 5-0 s’arribaria al descans.

A la segona part seguia el domini per part blaugrana, tot i que el rival s'acostava amb cert perill i gaudia d’algunes ocasions per retallar diferències Al minut 30, però, Garvin feia el 6-0 amb un espectacular xut des de la banda. I Als minuts 38 i 39 arribarien dos gols més obra de Kike i de Toni. En general bon partit blaugrana amb domini cla del joc . Destacar l'actuació dels dos porters, Pau i Oscar, per deixar la porteria a 0.

Aleví (J2): Catgas Energia Santa Coloma-0; Barça-6

Golejada del Barça a Santa Coloma en el clàssic català de categoria Aleví. El Barça va sortir molt intens a la pista, amb una defensa ordena i un joc d’atac alegre i combinatiu. Els blaugrana es van fer de seguida amb el domini del partit i van tenir moltes ocasions per marcar. El primer gol arribaria al minut 3, després d’una bona pressió i posterior finalització de Pol. Amb el marcador favorable, els blaugrana seguien atacant i pressionant al rival. El Catgas només podia intentar fer mal a través de contres i pilotes llargues. El domini del Barça a la primera part va ser clar, i es va traduir al marcador amb un clar 0-5.

La segona part va seguir el mateix guió però amb poc encert de cara a porteria dels blaugrana. El Catgas ho intentava tot per escurçar diferències, però els alevins del Barça es van mostrar molt ordenats en tot moment i sacrificats en defensa, fet que explica el marcador final de 0-6.

Gols: Pol Salas (3'/10'); Magi Yeves (10'); Izan Sequero (17'); Darling Omar (19'); Luis Medina (23')