El Juvenil vol reconquistar la Copa d’Espanya

El Juvenil vol reconquistar la Copa d’Espanya

Els de Martí Graells disputen la fase final aquest cap de setmana a Móstoles i s’enfrontaran al Corazonistas de l’Aragó a les semifinals de dissabte

La temporada 2016/17 està resultant una temporada excepcional per al futbol sala formatiu del Barça. El filial ha guanyat la lliga de Segona Divisió, tots els equips formatius també s’han proclamat campions de les seves respectives lligues i l’Infantil va guanyar la Mini Copa de Ciudad Real. Per arrodonir un any fantàstic, el Juvenil vol recuperar la Copa d’Espanya després de perdre el títol l’any passat als penals contra ElPozo. Atenció perquè la final de la temporada passada es podria repetir aquest diumenge si el Barça supera al Corazonistas i ElPozo Múrcia al Ciudad de Móstoles en les semifinals de dissabte.

El Barça té 4 Copes d’Espanya en categoria Juvenil al seu palmarès i les va guanyar de forma consecutiva entre el 2012 i el 2015. L’any passat, però, la mala fortuna es va creuar en el camí de l’equip que entrena Martí Graells i l’objectiu d’aquest any passa per recuperar l’hegemonia. El Juvenil està completant una temporada fantàstica i ha aconseguit guanyar els 30 partits de lliga que ha disputat. A la fase prèvia de la Copa d’Espanya, el Barça va superar al Maristas Valencia per un contundent 2-7 i l’equip arriba amb confiança a la fase final.

Calendari Copa d’Espanya 2017

Semifinal A- Ciudad de Móstoles vs ElPozo (dissabte, 11.30h)

Semifinal B- Corazonistas vs FC Barcelona (dissabte, 12.30h)

Final – Guanyador A vs Guanyador B (diumenge, 12.30h)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut